Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ti matere ti… Gdje god se ti dogovaras mi nastradamo.
ne čačkaj mečku!
Kako su wagnerovci krenuli, vakat je da se razgovara
Jučer šalješ tenkove u Ukrajinu a danas bi razgovarao o miru i sličnim stvarima.. Ovaj zapad su najveći licemjeri na svijetu ukljucujuci Ameriku . Rat neće stati dok god se ne postigne dogovor između Amerike, Ukrajine i Rusije , slanjem oružja se samo produljava i više ljudi gine
Zadnji put kada je Nijemac razgovarao sa Rusom, dogovorio je podjelu Poljske
Uljaf Śoljc
Kepec gubi rat pa je spreman za razgovor.
klempavi obojica
pirmin, kakav treci svjetski s kim da ratuje Nato jel sa Rusijom,pa oni nemogu uzeti veci grad u Ukrajini,uzeli Krim na prepad,sad svak vidi da su 0,nema nato s kim ratovat i nuklearno za 2 dana nebi bilo Rusije.
Veća je Angela damu imala od tebe Šulc... s diktatorom se ne razgovara
Jesi ekskluzivista burazeru
Dodik je najpametniji. Zna da moze raditi sta oce kada je uz Rusiju i da ce ga zapad zvati i moliti za sve. Da nema Rusije zapad bi bio drzak prema njemu, vako ih vuce za nos i pisa se po njima. Samo Bosnjo misli zapad mu prijatelj, a zapad navija za Dodika. Sta sad Bosnjo da radi ? Moze vam samo Putin pomoci, oni ce ukloniti Dodika.
Dodik, kao i cijeli Balkan je nebitan. Zato moze sta hoce sve dok.njih direktno ne afektira.
kae njemu putko haj dodji vamo ako smijes,a ovaj šoki njemu haj ti vamo ako si mangup
Hvala Bogu pa neko proba diplomatiju, za razliku od koristenja ukrajinaca kao topovsko meso.
Nije to nego treba spašavati svoju guzicu
Švabo ne razgovaraj sa nacistom...Z je isto što i svastika
Nema treceg svjetskog dok ubjedljivo najveca sila planete - NATO to ne odluci.