Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin 70 godina,nazivio se,zna da mu se blizi smrt a sladak mu dunjaluk pa ono kad ja umirem umrite svi,mahmu hebo
Evo Yebo ja mater onome ko je izmislio svaku podjelu na ovome svijetu. Bile to nacije, religije, narodi itd, Do čega čovjek može doći da uništi čitav Svijet.
Ukrajina bombarduje vlastiti narod: https://twitter.com/periucs/status/1499687543830364162
Zaglibio Putin pa ne može nazad. Na ovo se mora pravovremeno reagovati. Nakon havarije više neće biti bitno ko je ko, srbin, ujrajinac, rus ili finac!
Rusi oslobadjaju svoju uKrajinu od nacista,svi koji su ukro-nacisti ce nastradati,obicni normalni ljudi ce nastaviti normalno da zive. Bosnjaci budite mudriji,zasto ste opet na strani bjelosvjetskog zapadnog olosa.
Nije tu samo Putin zlo, vec i sama nuklearna elektrana. Ukinuti ih sve do jedne cim se steknu uslovi i prebaciti se na alternativne nacine opskrbe energijom.
Haj vala malo odvadi
Da Bog sačuva. Ima li ko da mu stane u kraj nekako. 🤦🏻‍♀️
Uho ko dječja noga haha
Upravnu zgradu pogodili, kasnije ugasili požar. Najveća nuklearka je projektirana da izdrži znatne udare, otvorena je sredinom 80-tih. Rusi su je uzeli i na njoj se sada normalno radi. Koji vam je? Dobijete ili izgubite rat, nemojte se služiti ovim glupostima.
Smak svijeta nema sta
Čovjek izmislio atomsku bombu, a koji bi miš izmislio mišolovku? A.E.
Kad vidim njihove predsjednice i nasu Dusanku i Zeljku Cvijanovic pomislim da je nas odavno radijacija spucala.
Uradis li nesto Putine , nace tebe Bosnjo i u Rusiji da te u Hag odvede.
Evo Yebo ja mater onome ko je izmislio svaku podjelu na ovome svijetu. Bile to nacije, religije, narodi itd, Do čega čovjek može doći da uništi čitav Svijet.
Prvi čovjek koji je ogradio komadić zemlje proglasivši To je moje, i koji je pronašao naivne ljude da mu vjeruju, je stvarni osnivač modernog društva. Čuvaj se takvih prevaranata; biti ćeš izgubljen ako zaboraviš da plodovi zemlje pripadaju svima nama, a sama Zemlja ne pripada nikome Zan zak ruso
Pustite brašno i ulje. Treba kupit joda
Ta nueklearna elektrana se nalazi odmah iznad Krima i u blizini Donetcka i Rusije, tako da je veca prijetnja po same ruse nego za Evropu.
top dama