Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte to Palestincima
I sirijcima i ujgurima
E dobra moja Olena,nas su i vidjeli i cili.Cak ste i vi u Ukrajini znali jer su bili citavi odredi Ukrajinskih dobrovoljaca koji su dolazili da nas ubijaju i pljackaju.Mi tada vas nismo culi,nikoga.Tuga.Jad.Pa tako 4 godine.
Ukraina treba skontati da Rusi nece vise ulaziti u naseljena mjesta dog god ima vojnik u njoj, to znaci da ce prvo srusiti dio grada pa onda uci tehnikom, sto znaci ogromno razaranje gradova. Po meni ako sada ne potpisu sta Rusija trazi, potpisat ce kada im bude sruseno par gradova, iseljeno stanovnistvo i poginuo ogroman broj mladica. Ne treba se udarati u prsa nego procijeniti sta je najbolje za narod.
Sad ce rusi potrositi par miliona eura da dokazu naucno da su to snimci iz igrica i filmova te kako oni nisu napali Ukrajinu ...
jbt cime ih gadjaju, jedan projektil srusi cijelu zgradu i polupa prozore cijelom naselju. ovako ni kod nas nije bilo, srbi nisu imali ove rakete. ovo sto rusi rade je van pameti, cisti zlocin protiv civilnog stanovnistva.
A gdje si ti bila kad si objavila ovaj snimak...čisto sumnjam na mjestu gdje se ovo dešava...?!
Zanima li te gdje je zena predjsednika :) Pa nije glupa da ovjavi gdje su ona i djeca, ne bi jutro docekali. Nek si mi pametan, botu ruski
Ovo nakve KRMACE od 500 kg ....gledaj rupe ko garaza za 4 auta !!
Čuju,al samo izražavaju žaljenje.Drugo ništa nemogu i nesmiju, nego ukrajinci potpišite to što traže i riješite se belaja
Bolje umrijeti nego zavrsiti u novom SSRu
Ma hajte vise u PM pa ko je nas cuo,sve su vam eto dali
https://youtu.be/ADsM8PhGN8U Gledaj borbe ***o te kolač u pm prsa u prsa.
Svi vas čuju, i nije da ne haju, nego ne smiju.
Stoppe den Krieg stop the war!!!!!!
Ova i njen muz su toliko postali dosadni i odvratni, nevjerovatno....Cuj niko vas ne cuje, cujete se vi i vise nego sto trebate i daj vise Rusi, osvojite ovu Ukrajinu pa da zivino normalno.
Suti olena vi jos naoruzanje imate ..
Pogodice Bolnicu Kosevo kako je krenulo sa postavljanjem PAM i PAT_ova na civilnim mjestima i kako pi.CI propaganda a aviononi jos ne lete i ni 2% terhnike se upotrebljava kod Rusa ????
TurboZelenski-popusicete Kosevu