Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt svim fashistima, agresorima i domaćim izdajnicima, a sloboda narodu!
Pokoj vam dusi. Zali Boze samo mladosti. Kako velika steta i tuga.........
Sta te libo ti na sigurnom, na racunu dobra lova itd. Budi i ti volonterka, mani se drustvenih m.
Dosta emotivno pise. Majcinski
R.I.P. Volonterima 🇺🇦🇧🇦 Šestogodišnji Riad Šestić iz Sarajeva treba pomoć dobrih ljudi za operaciju u Turskoj 17012📞 Okreni taj broj možda baš ti trebaš da se završi sakupljanje novca za pomoć.
Ljudi, pogledajte i odazovite se na poziv za pomoć za Riada, uplatite direktno na račun, tako sav prihod ide njima. Budimo ljudi! Za Riada ❤
Ali bilo kako bilo dogovarajte se ako mozete ikako. Ovako je isto bilo i na pocetku rata kod nas. Stizale su podrske sa svih strana, Safe Bosnian People itd. Razlika je jedina sto vi nemate embargo na oruzje. Ostalo sve isto, ko se sjeca sjeca se. Kako vrijeme odmice bice sve gore i gore. Tek je par dana rata, sta ce biti ako potraje godinu ili vise? Nije isti karakter, jeste agresija ali veca je i drzava i sve. Svi znaju da sam ja 100% za Ukrajinu ali realno ako potraje nece ih biti na mapi.
Evo usijane glave pogledajte ovo, odaju vam počast i tjt nema vas, niko vas vise ne spominje , ostali nastavljaju zivjeti.. budimo svi protiv rata!