Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi mediji su svi umreženi, jedan objavi obično roijters, klix se odah nakači na gazdu. Klix je po razini pouzdanosti informacija negdje 20-30% ostalo truhla propaganda da privuče budale.
isto funkcioniraju ko banke. postoje poslovnice u bih potpuno ovisne o matici u našem slučaju deutche bank a ona isto ovisna o fed-u u SAD. Čini mi se da klix ima gazdu u britaniji dođu mu ko medijska agentura nekih interesnih grupa u Engleskoj.
Da,i isti clanak na vise portala vidis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijepite se i nećete se zaraziti 100 %. Pardon, 91 %. Pardon 65 %. Pardon 28 %. Pardon, razbolićete se ali nećete imati težu sliku. Pardom, možete imati težu sliku ali nećete umrijeti. Pardon, možete i umrijeti, ali cijepite se jer prirodni imunitet štiti samo 99,9 %. Hahaha
70% brze se siri ili 70x brze? Ogromna je razlika...
Brze se sire dezinformacije s klixa nego omicron virus..
Dakle gripa?
Izgleda,samo joj predili ime hahahahha da zvuci opasno
Radi ko doxa
Kako samo lažu. Poznajem x ljudi, koji su bolovali koronu, a nisu imali ništa na plućima. Haj' jednom se odlučite, šta ćete lagat' taj dan. *ebo vam sojevi materešinu više.
Kakva inteligencija, kakva pronicljivost. Evo ja licno ne znam nikog da je umro od raka, znaci li to da rak ne postoji? Ne znam licno nikog ni da je poginuo u saobracajnoj nesreci, znaci i to je nemoguce!
Ova Babaroga je dobra ali nije dobra. Daj vise prestanite sa tim , svako sa IQ 67 i vise vas je prokljuvio.
Cekamo Optimus Prime soj..
Treba sve provuc kroz digitalni enkabulator da se provjere razine tiotimolina. Velika je mogucnost da nizak tlak u interositoru uzrokuje fibrelizaciju otaminskih septolija
Ma da je ko prdac opasan, Pfizer je eno odlučio da se moramo pelcovati svaka tri mjeseca i tu je kraj priče.
Omikron je besplatna vakcina, samo to još drže u tajnosti.
Znaci kao obicna prehlada, cemu onda potenciranje vakcinacije, ocigledno je da virus slabi
Evo na HTVu kazu poceli cijepiti djecu kao i u ostatku "demokratskog" svijeta Vrlo prigodno se pojavio Omikron koji sad napada najvise djecu.Slijedeci virus ce napasti trudnice....pretpostavljam...a kako ce se zbati to zna samo Garavi Gebrehesus....
Dosta trudnica je oboljelo i to teško, nije za ismijavanje, dosta ih je i umrlo, iz pijeteta prema njihovim porodicama ako nemaš šta pametno reći.. šuti.
U jednu ruku si u pravu, u drugu ti se poferem.
Omikron legendarni
Pa jel sad "70 posto " ili "70 puta"? I jedno i drugo pise u tekstu, a razlika je velika.
Citam da se siri vise na osobe vakcinisane 3 puta ( 8% )nego na nevakcinisane (1,2%). Statistika dolazi iz Danske