Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli tu situaciju: isprovociraš tuču ispred kafića. Dobiješ od daleko slabijeg neprijatelja po nosu. Onda ideš po sjekiru iz auta.
Nemate vi pojma!!! Tražili su,dobit će.
Pa, svi mogu promijeniti doktrinu. Samo pritisnu dugme, ali je pitanje sta ce drugi uciniti.
Bosanska Dijasporo u Njemačkoj,bolje pakujte prnje I dolazite kući. U Njemackoj će biti krajnje nestabilno!!!
Smijte se vi smijte!!! Samo da ne budu Sirene upozorenja po cijeloj Njemačkoj. Ukrajina je apsolutno nebitan I propali faktor. Privreda kod braće sa Pala je jača od privrede Kijeva!
prijetnja i zastrasivanje.
Ma samo nek se roka.
Mijenjajte šta hoćete !!! Vi ste uvijek gubitnici !!!
NATO je sa upadom u Kursk napao izravno Rusiju i pokusavaju da je izazovu da koristi nuklearno oruzije na teritoriji Ukrajine. Pravo pitanje je sta ce se dogoditi kada prva bomba rokne
Rusi su zadnji otpor cionistickoj vlasti i treba ih podrzavati u svakom
Da, pa šta ste mislili tačno da će se dogodit ako krenu da gube rat protiv zapada? Da će da predaju državu i kažu, čestitam Amerikancima pobijedili ste? Neće se to desiti, poletit će atomske u pravcu okoncanja postojanja planete Zemlje i naših života. Ono što je ludost je da zapad gura u tom pravcu sve nas, umjesto da guraju pregovore i mir.
boli zapad briga
Po tvojoj logici ako ima neki siledžija koji tuce sve oko sebe ne treba mu se suprostaviti niko, neka uzima i otima šta hoće od ljudi. To je lijepo dok ne dođeš ti na red, e onda bi govorio trebalo bi mu se suprotstaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljetovališta puna bogatih i pametnih Palestinaca, Izraelaca, Ukrajinaca, Rusa i ostalih! Samo sirotinja i budale ratuju na svim stranama!
Vidim trodnevna specijalna vojna operacija ide po planu..
Ma daj svi se dogovorili dokle smije ko šta isto i kod nas u ratu,sve se znalo a obični narod gine !!!
Al ne trebaju je koristiti u ukrajini. Vec nek je salju tamo odakle dolaze naredbe ukrajini.
Ti misliš nekom treba naredba da brani svoju zemlju i svoj prag?
Samo jako,samo nuklearno
Od ove priče o nuklearnom ratu, vjerujem, nema ništa. Ne postoji ta ideologija koja bi isprovocirala gore navedenu prietu.