Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što prodaju državnu imovinu trebaju u zatvor, čuj rješili imovinsko pravne odnose, meni nije jadno kojim pravom, šta je, sa odmarališta po moru, ko je to prodao, gdje su pare ili šta je s tim
Bjelašnica, Igman...
@DroooaoganCoUvic to sto se nista nepitate na 70 posto zahvali aliji.
Dobra cijena, svaka čast. Meni je žao što više nije u vlasništvu opštine, ali.. Nego, sreća, nije gradonačelnica vidjela oglas, pazarila bi je za 200k!
pa zarn ije bolje da taj objekt opcona cuva i muze godinama za rent? Joj kante
3.9miliona za NEKOLIKO GODINA BI RENTOM DOBIO, I OPET IMOVINA VLASNIŠTVO. MANDIĆU, PRODAJ SVOJU PRČIJU A NE OPĆINSKU!
kad je u pitanju podanistvo onima sto te dovedu na vlast sve moze,a ne moze da rijesi status Koseva
Rasprodaje kao da mu je babovina! Takvo nesto ne bi bilo moguce u Banja Luci ili Beogradu! Blago nama sa ovakvima! Kulturni spomenik prodaje!
ovaj manic totalno zastranio...e neces vise dobiti mandata, nista nije uradio
treba zabraniti prodaju ambasadama u opcinama stari grad i centar...nek idu perifernije..eventualno im izdavati ali ne prodavati
Menđer desetlječa u sbk direktor šuma sbk.ništa posadio samo.posjeko i prodo.tako če i ovi iz opčine bit proglašeni ko vrhunski ekonomisti.
Ne znam zasto se prodaje kulturna bastina jel to centar nema para za projekte i koji su to uopste projekti na koje ce biti usmjereno...
Valjda se ovakvi objekti rentaju, a ne prodaju. Mozes li u centru Beca kupiti tek tako neku historijski vrijednu, staru zgradu???
Pošteno Austrija je dosta izgradila i dosta ukrala
Upitaj ih Srdjane posto je Schonbrunn. Ovog treba otjerati dok nije jos vise stete napravio
300.000 BAM!
Koji mozak trebaš biti prodat zlatnu koku
ovaj objekat se nalazi na vakufskom zemljistu, valufska direkcija da direktno i licno tuzi ublehasa
Haha 3.9 miliona.. Trebali ste đaba dati bolje bi bilo..