Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego kako vam ti F-35 avioni? Može li šta za dijelova? Lijepo su baze sinoć sijale.
Trebali ste doci sinoc pa vas nema.
Prije cete se vratit vec sto krenete
Nestvarno. Izrael smije svakoga napadati a ne smije odgovoriti.Svijet uci disciplini ko malu djecu.Gdjesi Evropi nemate.Propast.
RAD OSLOBAĐA-stajaše jednom jedan natpis a brkica kao njegov autor je bio u pravu što se tiče mnogih stvari
Ma kakva snaga vaših ljudi, da vam nije američkog oružja bili biste nula. Snagu ima narod kojeg vi ugnjetavate godinama, samo zahvaljujući oružju koje dobivate i podršci , nikakvoj snazi.
RAD OSLOBAĐA!!!
Agresor plaća visoku cijenu
Dodaj toj osovini jos 100 zemalja najmanje, imas spisak UN-a od neki dan kad se glasalo za rezoluciju, svi mi podrzavamo tu osovinu, koja se suprostavila vama, a o vama nema potrebe pricati nista.
Dodaj toj osovini jos 100 zemalja najmanje, imas spisak UN-a od neki dan kad se lasalo za rezoluciju svi mi podrzavamo tu osovinu koja se suprostavila vama a o vama nema potrebe pricati nista.
Samo da Amerika jedan dan okrene leđa Izraelu to bi im bio kraj.
Doći če i oni , sad dolaze i dronovima Sahed. To je spirala zla kija se mora hitno zaustaviti
Ima li itko normalan? Ja ne mogu da shvatim koliko su sujetni. Ima li itko normalan da kaze, dosta! Dosta je nasilja, hajde da pokusamo normalno da se dogovorimo i sjednemo za stol, i jedni i drugi i treci? Moze li se prestati ciniti nepravda, previse je zla i nepravde.
Jedina osovina z l a i t e r o r i z m a ste VI
puna bosna lijaba koji navijaju da iran dobije utakmicu
Bez SAD-a bi bili lak plijen svima.
Probudili ste umet ,teško vama Na žalost, mislimani se bude tek nakon u d a r a c a