Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto bi time razbesneo Brisel? Zar to ne govori nesto o Briselu?
SNS botu sednvcivaru, sta mislis kako se ambasador Francuske u tvojoj Krnjoj Srbiji bez Kosova naljutio kad je tvoj rezimski Informer napravio naslovnicu kako je Bog kaznio Francuze jer im je izgorjela crkva Notre Dame, a oni su priznali Kosovo, pa je tako stigla ih kazna, a onda taj ambasador sve po spisku Vucicu, pa ovaj napao Vucicevica, prepao se Francuza, pa se Informer sutradan na naslovnici izvinjavao Francuzima?
Nesto si pogresio. Ja prezirem i SNS i Informer i svo to smece. Ne lupetaj. Bolje mi objasni kako to da Macron dodje kod tog istog Vucica i hvali ga? Sta mislis tope?
Proruska stranka? Sto su usvojili zakon o zabrani lgbtklj, ili sto su usvojili tzv zakon o stranim agentima koji je isti kao i americki, u stvari blaži?
Autokratski oblik vladanja je olicenje svega sto čovjeka cini zivotinjom koja tlaci druge I drugacije... Konzervativno društvo ne smije zanemariti slobodu misljenja i oblikovanja Geist-a koji samo kroz slobodu moze spoznati sebe i svijet (društvo, Drzav
Mislim da nikome nije zabranjeno da napusti eu!,Izades iz eu , Nato saveza , udes u nriks , euro- aziju ili gdje god hoces!Veca sramota je kad oder Putin ili u kinu a eu kaze da predstavlkas samo sebe! Orban je klaun i populista ,cija zemlja bi bila hladna brz eu, ili negdje na nivou srbije..
Zbog Orbana, u EU pune ladice tableta za smirenje.
Ne znam što je razbjesnio Brisel kad je EU priznala te pokradene izbore ko i ove naše što prizna svaki put
Uz duzno postovanje prema EU, jako dobro znamo kakav je scenario bio kada je Hr ulazila u EU i sta su Slovenci trazili. To isto od nas ocekuje Hrvatska. Mislim na stranu mrznja prema ovim geno || cidasima, da je nama jedino rjesenje BRICKS ili neka ekonomska unija zapadnog Balkana i Turske, ako zelimo mir na ovim prostorima.
Zamislite sta bi Kinezi, Indijci i Brazilci napravili od Bosne kad bi imali ekonomsko srediste u Europi, distributeri svake Brasilske kafe, distributeri Kineskih automobila, dronova, robota i kojekakvih cudesa vjestacke inteligencije iz Indije ... sve u Europu ide preko Bosne... pa Bosna bi bila Svicarska.
Madjarski predsjednik je jednostavno diktator kome smeta Brisel da provede tu diktaturu po uzoru na Putina.
A tek ako Trump pobjedi ovaj glavonja se neće trjezniti deset dana.
Zarko se nadam, prije nego sto umrem, nece biti vise na vlasti Putin, Orban, Vucic, Dodik i Covic:-)
Kad ce kod dvorske lude Nermina, koji kaze da ce nama Madjarska pomoci.oko ulaska u EU:))
Ko god misli svojom glavom smete hegemonima
Lik je žešći dosmr, ali bar ne skida g a ć e na svaki mig demokratske ojrope.
Idemo lagano SSSR i Osmansko carstvo mirna evropi i Balkan sljedećih 500 godina.
Proruski separatista u Budimpesti bi zapadnih fondova a da ima sjajne odnose sa Kimom u Sjevernoj Koreji, Lukasenkom, Laktasenkom, vojvodom Andrijom Mandicem, litijumskim lobistom Vucicem. Nece migranata ali bi rado da mu neki seik iz Saudijske Arabije uleti sa 4-5 milijardi dolara u posrnulu madjarsku ekonomiju. Tada mu Arapi ne smetaju