Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god prezirao ovaj svetski poredak, plašim se da sledeći može biti samo gori....
ovako je pocelo sa hitlerom i njegovom bratijom,pocinej opet i opet ce isto zavrsit,jer ovo su sve hitlerovci samo imaju drugacije nazive
Zato je verujem da je od ključne važnosti da mi, bivši Jugosloveni, zakopamo ratne sekire. Nema nam druge i niko nam drugi neće i ne može pomoći.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Problem je u mentalitetu. Evo, mnogim Sarajlijama smetaju Arapi koji se ne zele prilagoditi. Tako je i u Holandiji. Sa nasim svijetom bili to Srbi, Hrvati ili Bosnjaci nije tako.
Definitivno. Arapi su čudni kada je u pitanju mentalitet, a sreo sam ih i muslimana i kršćana. Radikalno pristupaju svemu, ali nikada neće pogaziti mentalitet.
Ovo neće izaći na dobro u Evropi, poslje Italije i, Mađarske, skandinavski zemalja itd.. . U ovog Wildersa je žena Mađarka tako da ova čestitka ima duplu poruku, ništa nije slučajnost.
Dvojica ljepotana Dobri za pornica bez Zena 👍🏻
Orban je vođa šljama
Orban je u pravu u vezi borbe protiv ilegalne imigracije. Sve ostalo je u krivu. Uključujući odnos prema Ukrajini i Rusiji.
🤮🤮🤮
Ova holadnska harlovina lici na Karadzica
pljunuti
Pogledam face i jeza me prožima . Dobru se ne nadam , 😖
Prave incestoidne face
Ne bih uz njih ni govnjivu motiku prislonila 🤮
Sad ce mu se i Dodik uvlaciti u analni otvor
Nista ne ujedinjuje više nego zajednički neprijatelj.Momci više ste uradili na ujedinjenu 1,8 miliarde muslimana nego sva ulema zajedno, Samo nastavite s tom rabotom.
I šta su te skoro 2 milijarde ujedinjenih muslimana uradili? I kako su to ujedinjene, svega ti?
S pojavom ovakvih fašista sami sebi će da nogu podmetnu, rat u Ukrajini im devastirao ekonomije, šta bi tek bilo da su u otvorenom sukobu s islamskim svijetom.Nismo mi neka čerga od par miliona stanovnika.Misle da će uživati u svojim islam free državama, ako im ovakvi preuzmu vlade GAME OVER je za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)