Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tebi je lijepo pod NATO kisobranom.
https://n1info.ba/crna-hronika/spanac-napadnut-u-mostaru-zbog-dresa-bih/
koji medjed
Gledaj alfa-muzjaka i idola desnicara ... koja linija
https://n1info.ba/crna-hronika/spanac-napadnut-u-mostaru-zbog-dresa-bih/
Gradjen ko Obeliks😂
Osmanlije,Sovjeti, su znali kako sa usljivim gnjidama ...najgore je kad se sirotinja nahrani i umisli da su sad kad su siti gospoda ..Ta ista EU i NATO ih nahranili i podigli standard zivota ,najvise novca iz EUfondova upumpali u Madjarsku i sad se kao nesto tu qurce ,bitan faktor hahhaah..pa treba ih izbaciti iz EU i NATO-a i prepustiti Rusiji da im oni opet gazde budu ..Nedaj fukari vlast ,jer kad fukara uzme vlast hoce onda sve..
Imaš priliku da istupiš iz tog Zapada. Napusti i NATO i EU.
jel se ovo slikao iz profila da pokaze figuru :-) insta-orban
Prica se prica da rusi dolaze😂😂😂😂
cuvaj mamu i seku od njih ko i u Beogradu 1945 ..
Ovaj rat trenutni je ništa kakav bi 3 svjetski bio, nuklearni, biološki, vakav nakav
...stanovnici zapada žele rat... Kako ovi političari mogu biti glupi, to je čudo. Rat žele glupi političari, stanovnici žele da rade, da idu na more, da se sexaju, da uživaju u životu
Trebao ga je NATO pustiti malo Putinu. Mozda mu je tamo ljepse
Čovjek je djelimično u pravu. Amerika želi da uništi njemačku ekonomiju.
Istinu zboris
Nije mi jasno zašto neizbace ove iz EUa?? Ja bi to sve sancionisao! Ako ti se nesvidja u EU, ako se protiviš nekim prjedlozima, izadješ brate iz te zajednice i pridruži se Ruskoj federaciji. Vječito ta Madjarska nešto koči! Oduvjek ulažu nekakav veto. Zašto to trpiti? Izbaci i njih i svi mirni! Ko je Madjarska? Nije to Njemačka, Francuska, Velika Britanija!
A zasto da ih izbace, sto jedini imaju svoj stav i ne lizu dupe nikome!? Svaka cast Orbanu, pravi lider.
Ajd da rece zapadne drzave ali zapadni stanovnici zele rat?! Pa da logicno, dojadio im poprilicno bezbrizan nacin zivot i zeljni malo akcije u vidu granata i slanja na front?! Koja debilska izjava - za ne povjerovati…
O Putinova ulizice
Izbacit iz EU ovu rusku pudlicu
Joj poze....dobro su ga uslikali. Madjarski bumbar opet prosipa pamet. Pitam se zasto ne izadje iz EU i NATO-a ako mu je mali kepec toliko drag.
Ovakve EU treba pod hitno sankcionisati.