Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman je za Transilvanije
Brat mu je Dodik, a Covic mu je dajdza, dok Bakir mu je brother from another mother. Ako je EU takav problem, sto onda ne odlazis? Ma jok, novac je dobar od EU. Licemjer najveci ovaj Orbam
Po Orbanu su Ukrajinci poludjeli jer se brane, a Rusi nisu što ih napadaju... f ostaje f...
Šta reći .Podržava Trumpa koji kaže da Iran treba uništiti..taj mirotvorac, i taj čovjek kome je zet Cionista i podržava ubijanja od strane Izraela jadne djece Palestine..to je ta Miroljubiva politika Trumpa,koji bi okončao rat u Ukrajini tako sto bi dao pola Ukrajine Rusiji..
Veliki kvazi vizionar. Izaći iz EU nije teško.Izvoli.
NIgdje ne spomenu Rusiju. Valjda njoj treba da se predamo.
Nije relevantan
A so me na Milorada podsjeca, ko da ih je isti pravio.
Sta kaze, hoce li traziti pripajanje rumunske regije transilvanije gdje zive madjari
Orban bijesni na Ukrajinu jer ukida transport gasa i nafte. Hrvatska gradi još jedan gasni terminal, a Janaf radi punom parom. Samo što u Hrvatskoj ne smije ovakve govore držati, ionako je tamo Mađara ostalo u tragovima. Nostalgija je gadna stvar.
Šta će odjekivati? Vodi državu od 10 miliona stanonvnika, koja ima ispodprosječni bdp po gs za uniju, neko ce se nasikirat? Ovakvi sami sebi umisle da su bitni i lafo sad svima se gaće tresu, haj ćao, kakav crni Orban više
Izbaci iz EU. Možda bude bolje. Da nije bilo EU danas ni na Gušila pijani prodavali razglednice kao nekad
Pogle face!!! To je ono kad ljudi koji su predsjednici umisle da su vlasnici naroda i države.
Jako nebitan lik u EU. Ali zbog ovakvih "jednakih" mi ne možemo u Uniju. Ne trebaju im oni što bi da uzimaju sa stola a ništa ne donose osim glasa protiv.
Kakva je ovo promocija Orbana na Klixu. Da ih nije Kurir otkupio
Upratite narativ Europa je propala a iz nje izvuče koliko god se može. Tako i mi imamo neke koji govore BiH je nemoguća/propala a obraše je ko da im je babovina.
EU ne postoji vise, ostao je Samo NATO, ali postoje Samo dva mjesta gdje vecina moze doci do te spoznaje naime ili u rovu ili u koncetracionom logoru
Pitanje novinaru V.K. Zasto ovako dramatican naslov, govor koji ce dugo odjekivati Evropom? Malo mi lici na zurnalistiku Vucica i RS. Odjekivati!!! Njegove rijeci i ponasanje ne odjekuju nego se ignorisu i osudjuju u Evropi. Ovakvim naslovom se daje Orbanu prevelika vaznost, pogotovu sta je rekao u Rumuniji !!!!!