Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobismo mi pregovore do nove godine isto kao sto dobismo minimalac od 1000 km. Trojka i podvala...
sreca SDA nas uvede u NATO i EU
mi i svi nabrojani ulazimo u EU zbog interesa EU, tj.nedostatka radne snage. ne zele arape, turke, kineze jer ih ima i previse. mi smo bijeli (srecom). njemacka npr.da odrzi ekonomski rast mora traziti nove radnike.
dabogda vas putin napao
Pirajte ljude iz Hrvatske sta misle o ulasku u EU pogotovo sad kad im je Euro valuta.
Eto Ukrajina je postigla stepen za pregovore, a mi nismo.
Bjezis ko zena nisi smio stavit veto...
"otvoriti pregovore s Bosnom i Hercegovinom kada se postigne potreban stepen usklađenosti s kriterijima za članstvo"... u prevodu: nikad.
Ništa mi nije jasno 26 zemalja ZA ono protiv ??ko treba da se zapita za svoje zdravlje,,,,onih 26 zemalja predstavnika ili on...
Mi ovakvi kakvi smo, manje smo podijeljeni od Njemačke, institucije bolje funkcionisu od Belgije. Stopa kriminala na 100k stanovnika je bolja nego u mnogim zemljama EU. Da ne govorim koliko bolje stojimo od neke Moldavije u kojoj se najviše protive onlyfansu jer im udara u poso…
Imam neki blagi osjećaj koji me ne vara, da BiH ne primaju, i postavljaju joj milion uslova koje sigurno nisu ispunile ni Rumunija ni Bugarska, jer su ovdje većinski narod Muslimani.
Nema nama nista bez austro ugara
ahahaha sad i evropa ima dodika, zove se viktor orban
Ovi Mađari stvarno misle da su neki bitan faktor...a realno su zadnja rupa na svirali,karina od države.
Koliko je putin dao novca ovoj sugavoj gnjidi
Osim toga, EU će "otvoriti pregovore s Bosnom i Hercegovinom kada se postigne potreban stepen usklađenosti s kriterijima za članstvo". Eto nek su kod ovih navedenih usklađeni kriteriji za člansvo. Licemjeri iz EU.....fuj.
Sad će nas Dritko ubijediti da je ovo naš fsntastičan uspjeh, da će uskoro krenuti 2 milijarde KM helikopterskog EU novca, da to što su prošle UKR i MLD a mi pali nije ništa - da ćemo mi u martu uz bezbroj naših prijatelja iz EU junački položiti ispit i doći ispred UKR i MLD. A sve to zato što smo šampioni u uspostavi vlasti na drž. nivou.
Primiše smeće u EU da se šprda sa njima.