Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovaj Orban narcisoidni p.i.o.a.a, a ista b.g.a ko` i Putin. Ni jedan od njih pojma nema koliko im je bogatstvo. Davno su izgubili evidenciju, a i brinu se kako ce platiti porez.
Lik im uzima pare i urinira po njima....
da mu hoce uzeti petinu drzave pa da vidimo kako bi onda isao da razgovara
Suti Orbane. Ostaces bez Europskog novca pa ce ti Mile Laktasanin morati pomagati. Eno ostalo mu u kasi 2 miliona od 2 milijarde.
Orban bi mir u Ukrajini na racun Ukrajine. Nek Orban da dio Madjarske i onda mirna Europa
pustite vi mirno Republiku Srpsku kao primjer gore recenog i sve ce ce biti u redu!
Zašto ne date da se za ovog napiše riječ ....
ovoliko proruskih retrogradnih komentara znaci samo da bi svako trebo poduplat borbeni i raketni komplet,.....
kako bi orban reagovao, da recimo srbija malo zauzme segdin, a hrvatska peč, te malo bombarduju budimpeštu i neke druge gradove... pa mu onda daju uvjet za primirje, ali da peč i segedin ostaje kod njih, pošto tu živi par srba i par hrvata... naravno da bi orban pristao na to... lako je tuđim K gloginje mlatiti
Ovo samo pokazuje svu nemoć i hipokriziju Evrope. Jedan Orban vuče sve za nos. Bolno i žalosno, ali istinito.
srbija i mađarsku treba izolovati od europe. defitnitnvno su ruski igrači. Zar je EU toliko luda da ih i dalje drži u svom savezu
Daj ti dio Mađarske Rusiji pa onda traži mir i kritikuj EU. Problem je u tome što si ti, zajedno sa Vučičem, dio osovine koju je stvorila Angela Merkel, da budete Putinovi igrači jer gasovod koji je trebao transportirati gas samo za Njemačku, prolazi kroz Srbiju i Mađarsku.
Orban je hodajuci dokaz zasto od EU nece nikada biti nista... pojest ce ih Kina, Rusija, SAD, Indija itd...na bilo kojem polju.
Kako EU ovoliko trpi sa Orbanom
Nisi ni ti dao nikakve rezultate u obuzdavanju Putina.
Sa EU kao i sa SAD upravljaju kriminalci i ološi koi misle da svijet pripada samo njima i zato se tako i ponašaju
I zbog toga su napali sve susjede sa ciljem da prošire teritoriju?