Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno jedan koji nije turistički u Ukrajinu otišao i koji je spomenuo zabranjenu riječ MIR.
Ako će imati mir kao mi bolje je da ga nikada nemaju!
Ovom zelenom se toliko slošilo od početka rata da je i koju kilu dobio..
Pisati ovako ruzne stvari o Orbanu cija Madjarska je oko 10 puta ekonomski mocnija od Bosne koja je samo dno Evrope jer ljudi tamo sve vide osim kako da poprave stanje u zemlji.
mozda bi se u nas i popravilo da nemamo jednog istog dupljak igraca...sigurno bi bili vec ispred njih da nas on ne usporava sa svojom politikom i pricom...uskracene su nam milijarde eura...ali vazno je da je on iz godine u godinu sve bogatiji...a ti i takvi sve g...lji
Ovaj Orban je veliko zlo
Zato što nije globalista ?
Nece ovo jos dugo, prica se, prica.... ...... ....
Da bog da imali i vi Rusiju u Budimpešti - Mađarska nema sta traziti u EU
Imali su, četrdesetak godina, u predgrađu Budimpešte bila sovjetska baza velika k'o Rammstein..
Kako može neko podržati prekid vatre,a stoji na strani agresora sto/posto..
Mir nema alternativu.
Dodik dva
dodo i vucko mu dosli u rikverc sad hoce i zelenskog
Bh. Radio tačnije prenosi nego klix
Rezultat posjete najveće nade populista na svijetu je otvaranje Ukrajinske škole u Mađarskoj. A otisao da se bori za prava Mađarske manjine u Ukrajini. Hahahaha.
Putinu nije u interesu mir, mir bi znacio nemir, nemir u njihovoj avliji. Sve dok drzi tezu odbrane Ruske Federacije izvan granica, gradjani nece postavljati pitanja siromastva i cemu tolike vojne zrtve
Vi ste puno siromasniji, pa ste mirni.
Ma predaj sve rusima i kraj rata.