Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da on sam ili neko od njegovih bliznjih na prvu crtu mora,bio bi zainteresiran za primirje.
Orban je prestrašeni klaun, koji se s razlogom plaši Rusije, njemu je u cilju samo da se ne zamjeri po bilo koju i čiju cijenu, dok s druge strane muze EU i crpi fondove. Dvolični tiranin, samo bez prilike za teror nad susjedima, usljed slabe vojne moći i nebitnosti kao ikakvog faktora..
da obadvojca idu kroz travu nebi ih čovjek vidio
Ratovi za teritoriju su najkrvaviji ratovi. Nema se sta razgovarati sa pandamom Gitlera. Pojacavati sankcije do potpune izolacije Rusije. Ukidanje posle potpune kontole kijeva nad okupiranim teritorijem. Zestoke carine za ruske pomagace. Vrlo jednostavno.
A, umidljenog coveka. Mislim da vise neces moci razgovarati sa Ukrajincima. Nisu, valjda, oni toliko glupi da neznaju da si ti Putinov sluga i da sve radis za svoj licni interes.
Predlažem da Mađarska ustupi i kompenzuje zemljište koje bi trebala po Orbanu Ukrajina ustupiti Rusiji..
Znači da preda onoliko procensta Ukrajini koliko bi po njemu trebala Ukrajina Rusiji. Zašto mu to niko ne zna iz EU reći???
Putinov potrcko.
Sad ce dejton
Ja sam napao desetogodišnjaka i otimam mu pare. Otac dječaka kaže da bih trebao vratiti oteto. Komšija kaže da obje strane treba da se dogovore i da je otac ratoboran. Komšija tvrdi da je mirotvorac. Ja vjerujem da je komšija u pravu, i da sam ja za mir. Ruski mir.
A onda ti druge komšije otmu pare sa ino računa i dječaku kupe praćku..
Čovek u sedam dana obiđe Ukrajinu Rusiju Ameriku Kinu i da mu ne kažu ni hvala iz EU ovo što je napravio za sedam dana evropska unija neće za 30 godina a ne ni čudo kad vidiš koje su fleke poslali od državnika u eu
Ko god završio mandat u svojoj državi i da nema više gdje i dalje idem ja u eu
Treba mu zaista orden dati koliko je razbucao i EU i NATO, on i dalje sisa EU lovu i jos okolo radi i rukama i nogama za Rusiju i Kinu, da se on pita Ukrajina ne bi postojala lol.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj je gori od Putina, Dodikanajveci neprijatelj demokratije.