Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Turčin Kipčak i time se ponosim!- Reče Orban na samitu Turkijskih Naroda u Alma Ati u prisustvu svih Predsjednika Centralno-Azijskih Zemalja i Turske! -Mi se ponosimo svojim Turskim korjenima-Reče Orban u prisustvu Erdogana u Budimpešti -Mi branimo Zapad od uticaja Islama-Reče Orban u poruci Trumpu! Kojem Orbanu vjerovati
Sta je ovo jutros? Ovdje su, vecinom, botovi koji su ustali na lijevu nogu. Dikutuje se Svjetski poredak i EU a`la Orban. Sto je najzanimljivije neki demokratiju smatraju, da svako moze pricati i raditi sta hoce. To se zove anarhija.
mekr lodebe
Pljunuti lopov . Samo je ofalilo materijala, pa ostao kratak!
EU više ne postoji, ostao je samo NATOstan, a on je 100% americki
Sve dok EU ima ovakve tipove i ne moze im nista i propadati ce !
Mali ljudi bi velike govore.
Cijeli život uvlakač Putinov.
Njemu je problem 2 miliona muslimana u BiH
Ukini mu pipu za lovu
Može k...u govoriti.
Iako ga ne volim, mislim da AKO zivimo u demokratiji, trebalo bi mu biti dopusteno.
Ruski plaćenik, po kratkom postupku.