Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih izbaciti iz NATO-a i Evropske unije. Ocigledno ne zasluzuju da budu to. Eto im Rusija.
dok im je ruska cizma za vratom bila imali su mnogo manji standard od nas sad im evropa dala malo hljeba pa se osilili
"Kakve je Pešta nekad imala kupleraje" u kom li je Orban zakmečo i pelenu uneredio dok mu je mama radila u susjednoj sobi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima i EU svoga Dodika i serbe
Ne volim nacionaliste, ali, ova uloga Obrana u NATO savezu je pozitivna. Ljudi jednostavno NE ŽELE SUDJELOVATI U KOLONIZATORSKIM RATOVIMA.
Davno ste trebali ovog smetljara izolirati.
Ovaj lik samo pametuje a visi na sisi EU i Amerike. Sjedi matere ti
@AggresijaNaaGrbavicu, a kako to da su do prije 3 godine bili madjarski vojnici u Iraku? Ovo te pita neko ko je 12 god.proveo u Iraku u raznim bazama i znam vrlo dobro koje su NATO clanice i partnerske zemlje imale vojnike tu! Zasto ovo nije trazio prije 5 il 10 godina??? Nego fino mirisali $ i € al se sad malo osilio pa pametuje...bit ce pometen za koju godinu kao prasina sa tv-a!
Inace Madjarska vrlo bitan faktor u NATO vojnoj snazi..
Zasto ovog svonju Europa trpi.konjusar.
Izbaciti izmet iz NATO saveza
Iliti oni bi, al da im ne udje.
Ima jedna izreka. Kaze imate deset litara pitke vode u kanisteru koju bi svako pio. Ako ubacite jednu kap mokrace u tu vodu, Niko je vise nece htjeti piti. Ovaj Orban je definitivno ta kap pisake koji ce Madjarska vratiti u kamenom doba.
... pa ti istupi ..., ne drži te niko ...
izbacite ga iz eu i nato
usro krmak
Ja konto crkla prodana ruskofilna svinja kad i dalje ziv.
U pravu je, zasto da clanica NATO ratuje za nekog ko nije clanica. druga stvar Orban je napravio drzavu od Mađarske, ima hrabrost da izbaci MMF. Ko smo mi da komentarisemo. grcamo u dugovima, iseljavamo se i pravimo se pametni. dok drugi napreduju mi gubimo vrijeme po forumima i govorimo sta bi drugi trebali, strasno....
@bratstati Sjećam se kada sam vozio po Mađarskoj, prije ulaska u EU bila je tolika rupa od države. Za 5-10€ si mogao čuda učiniti. Da nije bilo EU, propala bi ko Grčka. Neka se malo spuste na noge, jer Orban je očigledno željan da bude u fokusu Evrope kao kod nas Dodik na Balkanu.
Treba zbaciti madarsku iz eu