Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orban ti svakako ne smatra hrvatskim već mađarskim morem
Vis je jako daleko od Mađarske i nikada nije imao nikakve veze s Mađarskom.
Zašto toliko ljudi u komentarima ne zna da Dalmacija nema baš nekih veza s Mađarskom. Naučite povijest. Pola Hrvatske nije bilo u uniji s Ugarskom, nego u Mletačkoj Republici, Napoleonovoj Francuskoj, kasnije austrijskom dijelu Austro-Ugarske itd.
Poveo decka na more
Baš mi život bez Orbana nema smisla!
Dbgd se utopio
Jel zapiškio teritoriju
Mađarska i Srbija nemaju more
Ostaje samo plac
KLIX je portal za zajebanciju i nemaju više ništa od nezavisnosti novinarske kao i državnog ponosa. Pišu gluposti, negativne i nepotrebne stvari a pogotovo im je samo važno, da imaju profit. Tako da nemaju duše. Vrijeme je za nešto novo.
Madjarsko tj. ugarsko more. Pogotovu kad Tramp dodje kojeg i ovaj Hrvat priziva
Ova "vijest" mnogo govori o ovom portalu.
O kako je ovo sve zanimljivo.? Bas je interesantno. Ko bi rekao??? Hvala za ove informacije.
Koliki prostor dobija u ovim desničarskim medijima
Ali pazi ekipe koja se ceka - orban, putin i tramp.
Da igrom slučaja nije na moru, govorio bi da je odlazak na more čista glupost u koje se troše pare. Orban je dosta sličan Vučiću
Wow, koliko poznatih ide na hrvatske obale i otoke...
Izgleda da voli spricer i to hladan