Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ti izraelski "ciljani" napadi. Ubili smo dvojicu pripadnika Hamasa/Hezbollaha, a "kolateralna šteta" je 40,000 civila. A "ciljane" napade eksplozijom pejdžera i mobitela da i ne spominjemo, teško je zamisliti nešto neljudskije i odvratnije. Ah, da, zaboravio sam: "Izrael ima pravo da se brani".
Za to što su uradili s pejdžerima je potrebno biti pokvaren i zao do koštane srži. Ništa drugo.
Izrael ispoljava zapadni eticki smjer gdje se ubijanje velikog broja ljudi opravdava interesom.
C i o n i s t i p r o k l e t i
Na klixu ne mozes napisati kriticko misljenje bez da bude kategorisano kao "govor mrznje"! Ovaj portal sluzi iskljucivo za propagandu kojoj bi i Gebels pozavidio. Moram da pisem da Njemacka, Austrija, Hrvatska "imaju obraz i cast" sto ne priznaju Palestinu, a ne kao zemlje Latinske Amerike koje to nemaju.
Doći će Veliki Sud, a onda teško njima
Jadna djeca što tu žive i nikakvu budućnost nemaju. Misliš da nju zanima koje Palestinac, Jevrej, Hezbolah, Mosad
Doći će maca na vratanca, kad tad
klix.ba jako los portal
Jedna među najmanje 20.000 djevojčica i dječaka za samo nekoliko mjeseci. I u UN-u glasaju da se ovo nastavi. Zaustavite Zemlju.....silazim.
Klixe... Hvataš se za slamčice.
A šta očekuju u ratu sa takvim protivnikom? Hvale se naoružanjem, izjave tipa spremni smo za svaki sukob. Isti osmijesi ugašeni su nažalost i u našim besmislenim ratovima na svim stranama
Libanska Milica Rakić. Doći će pravda Izraelu i NATO za SR Jugoslaviju, Liban, Siriju i Palestinu.
Zašto Klix ne dozvoljava da se Izrael nazove gen oc id n om državom kako to misli Sud u Hagu i 99% slobodnog Svijeta na koje Vlade Država nemaju uticaj
SAD je nsjveci svjetski zlo cinac .pomazu Izrael i svako ko progovori protiv Izraela je protiv i SADa .e taj isti SAD je najveci oartner BiH i Konakovica
Vidi, pa i ovo su ljudi, ili bar ljudski se ponasaju.Naravno, od IDF dobivamo saopcenja da su eliminisani teroristi kao i iz Gaze.
Dijete je dijete na čitavom dunjaluku
Nadam se da će svi koji podržavaju idf ostatak života provesti sa svojim potomcima pod takvom upravom i nazočnošću.
Kme kme kme zelembaći
HDZagreb: kme kme potpetim ti sve _žensko do 3 koljena. Pozz
Vratitt im istom mjerom