Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispricao istinu, bjezao zbog istine, proganjali ga zbog istine i ostario boreci se protiv lazi. Teska sudbina i zaista los primjer onim novinarima koji napisu istinu šta ih moze snaci.
Uvijek se i svakom vremenu progonilo zbog istine. Sistem I čovjek se štiti lažima od postanka svijeta. Iskreno ja ne bih mogao podnijeti ovo kroz sta je prošao Asange to mogu samo ljudi posebna kova a takvih je 1 na 100 miliona.
Pa već je odležao 13godina, 7 u ambasadi u ekvadoru i 5 u zatvoru. Vise nego ratni zlocinci u BiH
Assange nam razotkrio kompletan sistem USA Democracy a mi ovdje u mahali još nismo razotkrili ulogu alije i bakira u sistemu Državne Bezbjednosti SFRJ a kasnije Srbije! Tako očigledno a tako Narodu neshvatljivo! Nije narod glup samo nema sreće kad razmišlja
Hvala Julianu Assangeu što nam je tako transparentno pokazao pravo lice USA demokratije da je jasno i prosječnom stanovniku ove Planete! Kada udješ u sisteme moćnika duboko vidiš kako je to zapravo plitko i prizemno!
osjedio kao Tale cekajuci pravdu, ali je ipak docekao
Kako god okrenes, svagdje ima politickog progona i sve se svodi na politiku, ali za razliku od putkovog rezima, ovdje covjek cak bude i oslobodjen i ziv se vrati kuci.
Znaci u americi nema poslovna tajna, stroga tajna, vojna tajna? Sve se slobodno u medije jer je sloboda govora?
Ako bude isao Boeingom mozda i ne stigne kuci
Jes mi ga zao...privatnim avionom ide kuci...
pa ti idi u swe da zišgu plavušu
i sad ce nama pricati ovdje kako se mora garantovati sigurnost zvizdacima, kako ce to zakonom bit rijeseno itd. price za malu djecu
Zvizdaci nije bosanski.
Bravo za Ameriku zemlju sloboda.
obecao je da nece vise nikad odavat tajne
To je ta americka vojska, demokrati i pravednici :)
Ja, ba. A Navaljni direktno u raj
Pa da, ovo na kraju i jeste demokratija. Duze je trajalo, ali ipak nije gulag i smrt, kao u Rusiji
kroz heftu dana bice umro prirodnom smrcu..