Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu fine države, nama naplaćuju što uopšte živimo!
Nije bitno gdje ce ko da zivi i sa koliko mjesecnih primanja ce da zivi bitno je biti moralan insan koji zna cjeniti svoju porodicu komsiluk i zajednicu misliti i na druge i podpomagat se medusbno koliko je moguce a ujedno biti zadovoljan i zahvalan naonom sto ima naravno lopove uhljebe izdjanike i din dusmane uredno procesuirati i kaznjavati
ja bi sad na lukomir.prije se živili dobro na selu.ali šta sad kad upropastile sve.nema stanice da otkupi ono što proizvedeš.nema škola za djecu ,nema autobusa kao nekad što je bilo.neka uhljebi manje kradu i da se sve rasporedi kako treba .
Kad nagrnu krezavi šumari iz šumske sa stomačinama ojha
Ne znam gdje zive seljaci ali znam da kod nas seljacine zive u gradu. Vidi se po ponasanju u saobracaju, u javnom prevozu, na ulici, po lozenju smeca. guma, ulja. Vidi se po kockastim glavama trkaca. Po bradatim idiotima na svim postratnim stranama.
I Bake ozivljava od M. dvora do Bascarsije,glavonja,a povratnici brisu za Njemacku.
Odmah bi s porodicom ne samo radi novca nego rahatluka