Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Erdogan zapravo misli da se Krim treba vratiti Turskoj jer su ga izgubili krajem XVIII vijeka za vrijeme Ekaterine Velike!
Koji gang bang
Da, i Severni Kipar se treba vratiti Kipru i Kosovo Srbiji...
Jutros Moldavija kmeci kako nemaju gasa koji su im prijatelji ukrajinci zavrnuli radi ratnih dejstava, pa mole sad Rusiju da posalje preko Turske.
Turci ne zele Ruse u Crnom moru
..a sto bi to trebalo biti bitno?...sta Turska zeli. Rusi u Crnom moru su realnost.
Koga briga šta žele ahah
Nije nista lose rekao Krim Ukrajini a Turska Grckoj,Jermeniji,Siriji,Kurdima i Iraku dok Seldzucima otvoriti humanitarni koridor ka Turkmenistanu
Tvojom logikom pola europe vratit turskoj!
Ni jedan agresor ne treba biti nagrađen jer bi to u konačnici vodilo multipliciranju broja agresora. Na stranu međunarodno pravo.
Dobro, a zašto je prije toga ruskom narodu u Ukrajini bio zabranjen ruski jezik i normalan život, svi to preskačete jer vam je naređeno da preskačete
Sta fali agresoru? Niko ne voli ni zemljotres ni poplavu, mrazeve i orkane,.. ali je to neminovnost. Niko nije zemlju ni dobio ako je nije osvojio. Oni koji su dobili zemlje, bez da je nisu glavana platili ti ce je i izgubiti
"Ovo će naljutiti Putina" Klixe dragi ovo Erdogan govori od 2014. Sam Klix ima jedno 5 članaka o tom kako Erdogan i Turska podržavaju Ukrajinski suverenitet i kako Krim i ostali djelovi okupirane Ukrajine trebaju biti vraćeni Ukrajini. Evo ako ste zaboravili svoje članke. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-krim-je-ukrajinski-a-dobrobit-krimskih-tatara-nas-je-prioritet/220824002
Ti ne kontas sta je clickbait... klix ce ako treba sa se sagne da bi uzeo clickove odnosno pare, ergo klix
Slažem se, Krim Ukrajini, a Kosovo Srbiji, po medjunarodnom pravu.
jeste.. i republika baj baj.
Babo se totalno pogubio.
Ovo znaci da ce rat u Gazi prestati za koji dan
Ko j.... Putina
Ma jasta, neka nama naseg Sultana, jedan dan jedno drugi dan drugo. Satro prekinuo trgovinu s Izraelom ali zato preko posrednika Grcke i Egipta vrti se vise para nego prije 7 oktobra.
@appleUser1718182752 Pojasni malo. Ali nemoj molim te papanske priče, čuo ja od jarana ili dajdze. Pročitaj malo Bloomberg, Forbes o tom koliko je Izraelska industrija pala zbog Turskog embarga, koliko im je cijena proizvoda od prehrambenih do tekstilnih skočila jer nema Turskih. Ne mogu trenutno naći adekvatnu zamjenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KRIM JE TURSKI
Nuklearka spremna hehe
Ih pa sad nema zaustavljanja dok se ciljevi svo ne ostvare
HAHAHAAHAHHHAAHAHAHAHAHAH EVO SAD ĆE RUSI NAZAD U MOSKVU
Pa ako neće oni, Ukrajinci će im doći u Moskvu
EVO SAD CE SAMO DA KRIM OSLOBODE I MARIUPOLJ