Evropljani najbrojniji
20
Ovo je 25 najpametnijih nacija u svijetu
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nismo pametni, al' smo zato glupi...
Zar nismo mi ti koji znaju sve?! 🤔 Čip, vakcina, Bill, chemtrails, 5G, Soroš, Mevla Kukić 😋
odes na more , svi neke knjige citaju samo Bosnjo Expres preko dvolisnice Sranijna guzi** i dvije recenice, a kada ga slusas na kahvi sve zna,,,heboo CERN
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dzaba im pamet kada ne mogu zavrsiti fakultet za tri dana.
Hahahaha brao
Promijeniti naslov u: "pametne" aka bogate nacije samim sebi nabijaju jos pozitivnog marketinga.
https://brainstats.com/average-iq-by-country.html
Amerikanci među najpametnijima 🤭🤭🤭
pa tvoja prizma amera je kroz americkog debila s filmova. zamisli da nas cio svijet sudi kroz combeta s lzn? ko ima kontakta s amerima zna da su jedna od najprogresivnijih nacija, sve ih zanima kad dodju negdje.
A kakve reference ima vouchercloud da određuje ko je pametan a ko nije. Iq test i nobelove nagrade su subjektivan prikaz pojedinaca što ništa ne pokazuje. Ovo je isto kao kad Srebrena malina koja veze nema sa medicinom kupuje raspiratore.
Ovo su ciste dezinformacije!Niko od njih nije ni blizu Bosancima.Kad su toliko pametni,hajde da vidimo da li bi kao Bosanci mogli da prezive sa 500 maraka cjeli mjesec i jos da usparaju 700 stoja.
mi smo na nivou forrest gumpa
Pa falš i kupljenim instant diplomama smo sigurno u vrhu !
Ma hajte molim vas, lažna ekonomija, lažna demokratija, rasizam, sve to je prisutno u ovim zemljama.
Džaba im pamet kad nisu kokuzi☝️
Gdje su nam braća na listi?
USA 4 ..grohotom se smijem ... bez studenata iz inostranstva bili bi balvani od IQ ..a ... ma i mi smo visoka i mrsava nacija po ocjeni WHO ..
CUJ SVICARI PAMETNI? JESU KU RAC
DJE BALKAN?
:-D
Znači Bolonja nije napravila nikakv iskorak da budemo pametniji. Očito da su stare metode mnogo efikasnije.