Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vijesti su gore od pozara ne sirite panikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu placenici
Ja se sjecam kada je ljeto pocinjalo u maju, kao djeca smo se vec u maju kupali na jezeru, a nekada cak i u aprilu, takav vakat bio. Sad ljeto i vrucine tesko da pocnu prije jula, snijega i mraza redovno bude u maju, valjda takav vakat dosao. Ova panika koja se siri samo sa ciljem propagande vezane za "klimatske promjene"!!
U maju je samo snijeg znao zapadati u Sarajevu, ljeta nije bilo do jula. Ne izmisljaj.
Jest ako nisi mako dalje od Sarajeva 😁😁
https://rumble.com/v1cvgwz-infiltracija-u-bih.html?fbclid=IwAR3hVAO8VUmjitI7VrOHLskS5Znlsy-mhrl3RvWOOEZBl0Lk5opcEKkvt3U
liepa bosna
Meni bas godi ovo ljeto a vi mediji pusite k
citajuci komentare stice se utisak da su vecina komentatora idioti u dobi od 18 godina, koji odbacuju cinjenice i furaju svoju fantaziju zavjere.
Kako je covjek nemocan
Francuska, misli na druge, krepivo smrti! https://t.me/pravonaslobodu/35481
Porasla stopa smrtnosti zbog pelcovanja, Portugal preko 90% ubodenih!!!
..949 Ti imas nocne more od vakcine, nije ti lako. Mozda je vakcina i uzrok pozara po Evropi
Najjače oružje, bilo na globalnom ili lokalnom nivou, su mediji. Prenapuhavanje vijestima najviše utiče na društvo poput korone, požara i sl. Psi vam se mesa najeli.
Ljudi umiru svaki dan, iz vise razloga. Korona senzacionalizam se sada nastavlja u drugom ruhu samo. Napises "umrlo 5000 ljudi" to zvuci tako panicno i uznemirujuce da prosjecan covjek ni ne pomisli "a od cega su stvarno umrli".
A ja se u zivotu ne smrzoh vise nego ovo ljeto, a sjecam se toplijih ljeta prije 20 godina i oluja... zime bile krace, sad se razlijepi jesen preko cijele godine i ona bljuzga... ko za vakcine mi ova prica, jeste treba se uvesti promjena i postovati priroda vise, ali bez tolike panike jer dobiju samo kontraefekat...
Vijesti su gore požara..što širite paniku ..
Pa vijesti su vijesti prijatelju, informišu, ako ti je to puno i strašno nemoj ulazit na klix svakih 5 minuta
Val za valom. Naredne dvije sedmice su kljucne.
Sudnii dan dosao
to govore još od 1. godine Nove ere