Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo zlikovci.
Samo da rat stane ......Gledam one dronove kako kasape vojnike a da ih ovi i ne vide i po danu i po noći, strahota
Kako neko može podržavati ove zlotvore? Kako je neko mogao pravdati srbe 90ih?
valjaće se po sudovima borhat sa teškim optužnicama za ratne zločine.
Lako je udarati sa daljine .... to svi znamo kako je izgledalo cetiri godine ...:(
Zipa ove recenice, klasicna klix recenica “ Termobaričke bombe nisu zabranjene međunarodnim pravom, ali zemlje koje ih koriste rizikuju da budu osuđene za ratni zločin.”
Ova snimka ispaljenja i ova druga nemaju veze jedna s drugom. Propagadni klip kepecovih jurišnika kako bi opravdali gubitak u ljudstvu i tehnici i bruku koja do sad nije zabilježena u novijoj povijesti ratovanja.
Preko 6 mjeseci pogančeri nisu u stanju da osvoje grad prostorno malo veći od Visokog. To je ta sila? Brat bratu do sad ih je zijanilo na Bahmutu blizu 10 hiljada.
Preko 6 mjeseci pogančeri nisu u stanju da osvoje grad prostorno malo veći od Visokog. To je ta sila? Brat bratu do sad ih je zijanilo na Bahmutu blizu 10 hiljada.
Samo ubijaja i rokaj rusku pogan, Što više pobijenih gmazova planeta će biti bolja.
Izašli su novi snimci demoliranih orka, ili ljudske pogani. Prelijepo gledati spaljena i raskomadana tijela putinove pogani jer to nisu ljudska bića. Lokacija je upravo oko Bahnuta od prije 7-8 dana. Ljepota. Nema boljeg načina započeti prelijepi dan nego pogledati to!
Oko Bahnuta su ostali nakamarani Rusi ko drva kod komšije Salema
Ne postoji nikakav himars ili slicno sto moze zaustaviti ovo oruzje
Interesantno da su čete, ujke i kratke pantalone na istoj krvavoj strani 😟
Kako si to skonto? Imaš neki logaritam
Ovo svjesno zalinski radi, zao čovjek..Putin još gori, ali neće zalinski da pregovara,jadne životinje, a i narod..2022 i sve gore..daj nam mira i slobode,da se ne sikiramnkad se probudim,hoću li primit platu,dali ću imati da jedem..koji je ovo k….ac
Nisam na ruskoj strani al na žalost rusi imaju jako naoružanje još, nadam se da ga neće upotijebit al ako to urade svo smo najbali! Zaustaviti rat po dvaku cijenu!!
Bog te jadan šta Amerikanci uradiše Ukrajini. Nasukaše ih u klanje sve u svrhu da im uzmu sve ono što ostane poslije pokolja. Više i ne kriju, BackRock je upravo ušetao na tržište a Zelenski radi sve ono što od njega traže.