Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grad nije opkoljen, grad je pao davno...fabrika jeste...a naslova i novina ...prehebali i zapadne..sina ti miloga
Naciste iskoreniti sve do jednoga. Zamisli Zelenski je Jevrejin, a podrzavaju nacisticke jedinice. Rusima je to u krvi, da uniste tu bagru. Ti civili im trebaju kao voda u pustinji, jer kada njih ne bi bilo, sve bi bilo zavrseno za kratko vreme. Pogledajte ceo svet, osim NATO ludaka, ko to kritikuje Rusiju? Naravno niko, jer su svesni sta se desava. Steta sto ce obicni ukrajinski narod da ispasta zbog americkih pudlica.
Pobjegli najdublje sto mogu pod zemlju.Drze civile taoce vece c.api. ove nacisti od ISILa i Armije BiH.
Челичана Азовстал није опкољени град. Цивиле евакуишу Руси. Градски дио Мариупоља је у руским рукама, а његово становништво прије 2014. и дивљања нацистичког Азова је било руско и проруско.
Mjesec dana se bore sa jednom fabrikom, kakva su sila ovi rusi
Slava bataljonu Azov
Samo ih mi možemo razumjeti, imali smo istu sortu, iste zvijeri, krvnike divljake koji su monstruozna zla počinili
neko će istoriju dole napisati
Ti borci, kapa do poda. Bez obzira, za koga ste u ovom budalastom ratu, ti ljudi su ispisali istoriju ratovanja. Svaka cast!
Treba uzgajati razno povrće... Kako od malog potoka napraviti hidrocentralu a da ga ne izbetoniraš. Staviti solarne panele, napraviti eko-kućicu, smisliti kako da se griješ zimi, jer onaj tamo može ugasiti plin kad poželi. Ili dići cijenu. Šta onda? Kako dezinficirati ranu, koju pečurku pojesti, koju ne... Lepak za ptice...
Joj da hoće prestat pakao u čeličani Azovstal. Predlažem svima da odemo na selo i počnemo se baviti poljoprivredom. Uzgred treba naučiti i kako se lovi riba, kako se plijevi paprika, kako se lovi u šumi. Kako da se postaviš kad naiđe divlja svinja... Kako da se orijentišeš bez kompasa... Kako napraviti penicilin... Koji su biljni anti-biotici... I tako.
Brate svi ti koji su dosli sa sela, mislim da puskom ne mozes vratiti. To kad vidi grad, tramvaje, trole, sise, nikad se to ne vraca vise. Zalosno!