Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda Amir-aluminijum interveniso kod klixa
Puno je Palestinaca koji su radili u Izraelu,jako puno,koji su bili prezadovoljni peimanjima. Sto nikako ne amnestira Izrael od rokanja Gaze.
Razmazili ga u zatvoru nije muzo krave i radio na mjesalcu
Propaganda. Laž. Spin.
Cinkaroš
A tu vijest prenijeli israHel-ci, e oni su baš povjerljivi 😂🤔🙄
Joj vrijedjanja intelegencije.... Jos da smo svi glupi, sto bi dobro bilo.
joj šuplje priče. pa u ovo ni djeca od 10 godina ne vjeruju
Problem je što u to i sva ostala plasirana sran.a vjeruje američki primitivac, jer mu je ispran mozak, pa uzme oružje i puca po palestinskim studentima u Americi.
Napokon nesto normalno. Covjek se brine kako da se prehrani
Prije ce biti da je kolaborator, pa ce biti objesen cim ga se docepaju. Vec su dovjicu tako objesili.
@GvulKayam LoL Jedini problem su Cionisticki teroristi. A kolaboratori i saradnici terorista i okupatora su se uvijek vjesali i ubijali momentalno. Isto su radili partizani sa saradnicima fasista na ovim prostorima.
Ljepše mu u zatvoru neg tamo medju onim sejtanim 😁
pa šta će, palestinci su građani trećeg reda u Izraelu, još ako su te godine stigle i bolestan si, onda ti ni kao slobodnom čovjeku nema spasa.
Još kad bi vjerovali cionističkoj mašineriji...
Je*o lud,zbunjenog
Hoce neće ostavte ga ...
Da nije tužno , bilo bi smješno !!!