Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je štrajkovati nego raketirati.
Novinar mala ćuna. Ne zna ni ono što je Google preveo lijepo da sroči. Tužno, pretuzno
Jedino je ovaj vid otpora je moguć o ovom odnosu snaga kakav jeste. Svaki drugi je samoubistvo i žrtvovanje naroda.
Zamisli sta bi danas uradio Floyd kad bi mu ponovo policajac stao na vrat i kad bi znao ishod toga? Mozda bi ucinio nesto sto bismo svi rekli da je pogresno, ali samo on zna kako je kad umres sa nogom na vratu. Patnja palestinaca je nesto sto mi ne mozemo ni usniti, a traje 100x duze i teza je od nase patnje 92-95. Tako da je najbolje pitati palestince sta oni o ovom misle pa ces vidjeti.
Hamas granatira Izrael iz pravca Sirije a granate padaju i po Gazi i po Izraelu.. Izrael puca u pravcu Sirije! Ljudi Hamas nije u Gazi, ni blizu! Znaci Skontajte uzmite kartu vidite, Ko koga bombarduje! Manite se medijske šuplje! Hamas su teroristi koji se financiraju Ko plati!
Djesi analiticar nismo te prepoznali. De nam ti objasni ko odakle puca i na koga…
Tko spasi jednog covjeka spasio je cijeli svijet , tko umanji broj muslimana u svojoj zemlji za jednog muslimana , spasio je svoju zemlju , blago RS njihova buducnost je zagarantirana a ispada da su bili u pravu , ja bih im dao nobelovu nagradu
Samo je smrt “zagarantirana”. Ti se pripremi sta ces i kako ces objasniti tamo svoje postupke i sto si podrzavao zlo i zlocince. Uzivaj dok mozes.
Najgora bolest ti je ne znanje.Ako nisi upucen ko zivi u Palestini ne komentarisi i ne podrzavaj Izrael.Samo kreni od Hitlera i procitaj sta je radio Jevrejima ali sa razlogom oni imaju svoju vjeru koja nije nikom jasna pa cak ni njima.Nisam nasilnik ali citajuci o Hitleru i razlog protivljenja Zidovima(jevrejima) podrzavam ako je neko citao zna o cemu pricam.
Pohvalno, ali ovi nece imati milosti prema njima.kamenom na tenk...mozda je nakon 5o godina vakat za promjenu taktike?
Pricas ko da oni u podrumu drze s400 sisteme i tomahawk rakete pa se nisu sjetili da ih upotrijebe dok im ti ne rece.
Strajk raketiranju....ili
Dzaba ubijaju Palestince,za 25-50 godina muslimani ce biti vecina u svim evropskim drzavama a onda kraj svega.
Mozete ratovat koliko hoćete i bez veze ginu nevina djeca i narod .Mesija neće doći, niti želi, niti će ikada.
ne mogu biti palestinci iz Izraela. ONI SU PALESTINCI IZ PALESTINE.
čuj palestinci, građani Izraela. GRAĐANI PALESTINE
A jesu li osudili Hamas? To je u stvari ključno pitanje.
Izrael najavio nove napade na Gazu: "Pred nama je intenzivna noć, nema prekida vatre"
Ima nesto poghano u njima... u tim chifutima ...sto se ne moze nicim izmjerit.
Samo ujedinjenje i jedinstvo muslimanskog svijeta uz cvrsto slijedjenje Allahovih naredbi i zabrana moze dovesti do konacnog oslobadjanja okupiranog dijela Palestine u okvire granica iz 1948. Izrael monstruozno ubija djecu, trudnice i starce. Zapad pravi tako silovito oruzje da bi ga cionisti testirali ruseci ohrdanu infrastrukturu i ubijajuci djecu. I kazete pametni cionisti? Oslijepio vad je zapadni hedonizam.
Neke Arapske zrmlje radije su na strani Izraela jer Iran podrzava Gazu. Vode se onim friend of my enemy is my enemy.