Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestine ima pravo da se brani
Ode c i f u t u nebesa.
ovdje ako opasno zafunta, mislim da će istočni blok biti nagrđen opasno. Ovaj snimak ništa ne potvrđuje, a takvih je na stotine.
Bravo palestinci !!!
Neko je njih dobro zeznuo sa ovim napadanjem . Najveća žalost je što civili ispaštaju
samo udri
Nisu trebali Palestinci upasti u ovu zamku zvanu sukob. Ili su vodje bile toliko nepismene ili ih je neko dobro nasamario,rekavsi im da ce imati podrsku. Sada ispasta napaceni narod. A komsije sute i gledaju kako ce kod sebe napraviti svjetsko prvenstvo u fudbalu.
Al prejak naziv operacije. "Bijes Jenina 2"
Borcima za slobodu i pravdu želim bistro oko i čvrstu ruku!
Mashallah, ne ureklo se sto vise da ih bude aBd..
Ima i u brigadi El Mujahid u sklopu ARBIH Abu Hamza.. da nije isti?
100%. koji ce drugi bit?!
Pitam se sta bi nermin niksic uradio da je na mjestu palestinaca
Znam gdje bi bakir bio a za Nermina ne znam.
16 drugih ,većinom amputirci...
Cilj nekih mina i jeste samo ranjavanje. Izbačen vojnik iz stroja, a umjesto za borbu oni još čitavi moraju se baviti izvlačenjem ranjenih. Samo zanimljivo da palestinski gerilci nikada ne idu na uništavanje otvorenih meta dok izvlače ranjene i mrtve. Što naprave štete na prvu to je to i odmah povlačenje.
Kako ovi ulaze sa opremom u gazu tako donose novog oruzja koje ovi zaplijene. Borbe u ovom formatu nikad nece stati. Ne mozete stotine hiljada boraca koji imaju tunele i stalno operisu iz zasjede i zaplijenjuju vase oruzje lako rijesiti ni da ratujete 10 godina
Ovo je na zspadnoj obali,tu nije bilo vecih sukoba al sad su cackali mecku.
najtuznije je sto se nikad nece ovo zavrsiti, dok je zivota bit ce sukoba
bolje i grob nego rob