Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Gazi Izrael vrši genocid pred očima cijelog svijeta!!!
najbolji cionista je mrtav cionista...
Sotonska EU i zapad šalju 14 milijardi pomoći Izraelu u naoružanju da ubijaju djecu i nenaoružane civile. Gdje ste glasači trojkaši da opet bpljujete Tursku i Rusiju a podržavate zapad i EU. Treba ispitati sa kojim gulenovcima se naši ministri sastajali u americi.
Još malo i mi ćemo u EU pa ćemo biti pomagači genocida. Dabogda nikad ne ušli , radije ću se Patit i preživljavati nego financirat genocid europskim raketama.
Tuci po "Belušićima" iz daljine, junački "izabrani narode" Izraela...nego kada hrabri Izrael misli pješadiju pustiti u Gazu?....ne mislim na ove "seoske straže" i neke upade po obodima Gaze.....mislim, možeš sve sravnati i onda artiljerija nema više nikakvu funkciju....moraš vojničkom čizmos stati negdje da bi to osvojio....činilo se da Židovi "kontrolišu" Palestinu, a u stvari je Palestina jedina zemlja na planeti koju Židovi ne kontrolišu
Mi se čudimo zašto se dešava Hamas pa pitam sve vas da ste rodeni u Gazi da vam je u ubijena familija ili brat,sestra,otac,mater da vas raketiraju,zatvaraju u geto,da vam dižu ograde,žice oko naselja da godinama ne možete izaći kako bi vi reagovali?Nepravda koju svjetska moćna politka sprovodi nas tim narodom ima ove posljedice ….nasilje nikad neće stati,Hamas nikad neće biti uništen jel bez političkog rijesenje i dvije države nema izlaza iz ovog pakla
75 godina su Paestinci imali da naprave vojsku a oni stali uz Hamas koji je na nivou neke milicije, bez organizacije i oružja za pravu odbranu. Katar im napravio tunele da se ko krtice sakrivaju i tu i tamo pogode neko vozilo ili tenk umjesto da ih naoružaju za odbranu.
@Bowie Mlad si , ali i Retardiran sine.
Borite se jer svi su digli ruke od vas posebno braća Arapi.
Sve smo mi to preživjeli i posadu preko 4 godine ni struje ni vode ni hrane , zato vas razumijemo sve , trpite sve to zato i samo zato što ste Muslimani. Krivi smo MI i Muslimanske zemlje što ovo gledamo i cutimo.Sta očekujemo da će proradili savjest Cionista i Zapada i da će reći nećemo više.
Uskoro će i novi rat. Ovo je spirala zla i samo je pitanje gdje će da pukne.
Ima ih 2.5 miliona sve vole više nego da stanu u odbranu Gaze i uzmu puške u ruke. Više vole da budu žrtve bombardovanja nego da se brane.
I Bosni je isto bilo, sirotinja se branila a tajkunu krali i bogatili se. Dok se ne organizuju u odbranu mogu ovako da kmeče do sudnjeg dana.
U svaki rat na svijetu Amerika ima upetljane prste!!!
Kakav će život biti i onih koji prežive ovaj genocid.☹️. Stid me je što sam homo sapiens.
Neka propadnu ZLOtvori i pomagači njihovi ma ko oni bili!!!