Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je razlog zasto navijam za Istok
Odavno su te zemlje budne, samo sto vas zele vidjeti mrtve, kao i sve muslimane ovog svijeta. Ovo je samo nastavak krstaskih ratova.
Palestina je u istoj situaciji kao jadna starica koja prosi na ulici ni kriva ni duzna, jer je nakaradni sistem ucinio da joj se tako desi. Palestina je isto zrtva upravo tog sistema!
Odgovorno tvrdim da i pored 80 godina duge najbrutalnije torture nad Palestincima, vecina cionista sa okupirane teritorije Palestine gaji patolosku mrznju prema Palestincima, i njihova mrznja se ne moze mjeriti sa onom koja dolazi od suprotne strane. Ovim bi se trebali baviti strucnjaci. Zanimljivo je gledati obicne civile, mlade i stare sa koliko odusevljenja reaguju na ubijene Palestince, a da pri tome ne prave razliku izmedju beba, djece, odraslih civila i pripadnika palestinskog otpora.
Stvarno nema rijeci kojom se moze opisati divljastvo ovih hazarskih cionistickih talmudista, ovo su zvjeri sa greskom u genetici...
Upravo tako Gospodine, da li Ste za partiju Guženja⁉️ #SavezNapolje