Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav dragi moji Bosanci i Hercegovci...ovce moje drage :)
Papus u anus razvalus djecharus.
...ovi ko namjerno biraju sve starijeg od starijeg i bolesnijeg od bolesnijeg...da im skrate radni rok na nekoliko godina kao predsjednicki mandat...te tako oduzmu papi haman svu moc... jer jedno je kad papa mlad vlada 20-40 godina...a jedno kad je to 4-5 godina...haman pa se ni na sta ne navadi a jos da ne spominjemo zdravlje ove zadnje dvojice... tako da vidimo da je i papa postao samo jedna MARIONETA poput AMERIČKOG PREDSJEDNIKA... ko fakat vjeruje da njih 2 mogu uraditi sta hoce...mogu al kad vrbi rodi grozdje...i onda i te vrbe travnicani posjeku...pa ti vidi sad
Nostradamus je naveo da kada bude izabran crni papa, te godine nastupice smak svijeta, srecom, imamo svijet jos vremena, ali mi nemamo jer kod nas u Bosni je vec 20 godina smak svijeta, a mi jos zivi, zdravi, i sto je najbitnije, poslusni smo, cutimo, ne smetamo politicarima. Prave male ovcice. Fuj!
Fali mu i jedan bubreg :S
Dosadni ste više sa njim...
kol'ko ima jaja ???