Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi zabrinut nema sta..
A niti jedno dijete nije poginulo. Nije se zabrinuo za cionisticke napade u Gazi, u kojima svakodnevno bude ubijeno najmanje 10 djece. I kad smo vec kod bolnica, citajte ukrajinske vijesti. Sami kazu da je ono patriot raketa a ne ruska. A u izvlacenju sudjelovali "stranci" koji su spavali u bolnici. Zanimljivo je da su Rusi pogodili tvornicu oruzja "Artem" sa 5 projektila a da to nije sluzbeno objavljeno.
Svijet poludio!Nema niko emocija,ljubaznosti,postenja,merhameta i sl!Svako gleda sebi!
Dosta vala i vatikanske šuplje. Zabrinutost nikome nije pomogla.
Žao papi djece...neće fratri imati šta kaltačiti...
Ajsa je imala 9 godina samo toliko
Jeste imala 9 ali nije dosla u njegovu kucu do punoljetstva, dosadan si sa ovim, dok uvijek spominjete jednu osobu vasi fratri su provukli kroz ruke na hiljade djece.