Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će početi da mete ispred svojih vrata? Crkva već desetljećima vrši raznorazne gadosti. Zna on vrlo dobro, gdje crkva stoji.
Zapad sa svojom vjekovnom propagandom je stalno izmišljao nekakve zapadne vrijednosti da bi opravdao pljačku Naroda širom Svijeta uključujući i hrišćanstvo koje je izvrnuo u odnosu na originalnu poruku Isusa Hrista i ne da bi je promovisao već sakrio od Naroda! Sada su se toliko upetljali da u te vrijednosti još vjeruju bijednici koji traže šansu da prežive
Zašto ilegalne imigrante ne primi u Vatikan nego su ga ogradili visokim zidom?
Gdje da ih smjesti, u svoju spavacu sobu?
Kamala za abortus, trump protiv migracija. Po ovome manje zlo je trump.
Haris se zalaže za smanjenje populacije
Ko se nasao da pametuje. Zapita li se kad sta je njegova crkva uradila Jevrejima, americkim domorocima i naucnicima kao sto su Bruno i Galileo
Čim čujem Franjo odmah pomislim Na Tudjmana
Dr Franjo Tuđman ima da ustanes kada spominjes Gospodina
U Pape sve obrnuto, umjesto da podrži prava žena, on je protiv abortusa, umjesto da se zalaže protiv Zapada koji pljačka Svijet, on se zalaže da opljačkana sirotinja slobodno ide čistiti kanalizaciju po Zapadu! E moj Papa, ne sumnjam u dobre namjere, ali šuplja ti je priča dibidus!
Da se desilo u tvom slučaju za šta se zalažeš ne bi nam onda imali mogućnosti pričati o pravu na abortus. A to da je zapadna civilizacija u rasulu i da nema više kriterija za vrijednosti, stoji.
A i ti si papa dosadan ko d 1 y a r e y a Eto i medicinska pojava praznjenja crijeva je govor mrznje
Ovaj propo ko kau a jos nesto mulja
Tako ti je godinama nama i kod nas u Bosni, moj Franjo. Mi nemamo normalnog covjeka kojem bi glas dali, a o strankama je i suvisno pricati.
Oprosti mi Papa, ali ova ti je izjava zaista besmislena. Izjednačavanje potpuno različitih stvari ("oboje su protiv života") karakteristika je ne baš pametnih osoba. Pro-ljev više nego pro-life politika.
Papka zabole za palestinom.
Neaš ti pojma moj papa.