Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Bog može zaustaviti bubnjeve rata i destrukcije. Haris pobjedjuje,rat pobjeđuje...
Hallo zašto ih nije zaustavio u prošla dva svijetska rata???,, kakvo se pitanje nameće poslije ovoh HOLOCAUSTA????,,, hallo!!!
A zasto dopusta sve ovo?
Ovaj papa kaže i poneku pametnu. Tužno je na šta se svela američka demokratija. Da nacija od 330 miliona ljudi bira između dva klovna.
Tu se slazem 100% živim medju ovim klovnovima vise od 20 g,,, ova Zemlja treba centralnu partiju!! oba su exstrima na svoj način!!!,,, iako preferiram Demokrate jer su se dokazale sa Clintonovom administracijom ekonomija je cvijetala i balans badzet je odradjen daleke 2000 te,,
upravo tako paoa, niko bolje nije reko dva zla
Drzava sa dvije partije...jos su samo Rusija i Srbija gore..
U Palestini je zlo na djelu
Dobar si ali trump je izraelac pa ga ne zanima, kao ni amere koji su protiv tebe vecina hahaha
Protestanti
Ovaj Papa je Tito.
On he poluTito!!!,,, sta ima Crka i vlada da se pita o Ženinoj odluci hoce li zasržati ili ne trudnoću!!!,,to nije njihov biznis,,,!!!!
Haruga ke jos gora
U pravu je Papa
Polovično u pravu u ostalom vijerska institucija ne bi trebala davati političke pridrige u normalnim zemljama crkva je odvojena od države!!!!,, Sijeti se Titine drzave kod Tite su vozili firdtabanus ili fico a sad voze luda kola hiljadama dollara vrijednosti,,,Dok ih je Tito drzao na margini bio je MIR BOŽIJI,,
Svaka cast papa pa ti nije zlo podrška za u bi stv o preko 40 000 civila od tog vise od pola djece svaka cast
Nije istina, pretrazi malo net prije napises ovako nesto, lik je na samom pocetku rata osudio Izrael i ubijanje djece ... lik je totalna normala.
Ja, ba, migranti i abortus su najveći problemi, e moj papa, nemaš ni ti m... da nazoveš zlo pravim imenom.
čemu isti članak dva puta u danu
Treba izgleda vama lajkova i para da se skupi preko revenua. Pa se ponavlja jedno te isto o Papku :)
Provali ih papa
Bitan je ko kanister goriva u električnom autu.
itekako bitno jer to im je jedina opcija da natankaju struju sa agregatom u autu kad nestane struje.