Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mi jasni ovi sto prozivaju muslimane po raznim forumima. Mislim nigdje logike...da je ovo bilo na otvaranju sp-a u fudbalau u Katru pa bi i razumio. Medutim ovo su im napravili njihovi dobri krscani iz Pariza,Francuske Evrope. Cak sta vise ja kao musliman se isto zgrozavam sa ovim vrijedanjem krscanstva i ne samo njih nego svakog zdravog razuma. LP
Dokaz da se ne radi o ljudskoj evoluciji, nego devoluciji. Nikada do sada nije vrijedan ni jedan poslnik ni Isus ni Muhmaed kao sada i nikada do sada nije radjen genocid na masovnoj skali kao sada. Postajemo zivotine i to narod treba da zna.
Ba Bog sacuva
Slika danasnje realnosti. Ovo vrijedja cijeli svijet, ali bas ih briga moze im se, ne reaguje skoro pa nikorelevantan. Nije valjda da ovakve spodobe (u malo blazem obliku) ne vidjate malo malo i kod nas, na zalost. Mi normalni postajemo nenormalni
Sad mi je sve jasno, ovaj svijet je jedna velika katastrofa pod raznim izgovorima sloboda, demokr., tolerancije itd. Uzas zaista.
Performans šalje poruku, ali ovdje se ne radi o vrijeđanju kršćanstva nego o grčkim bogovima. Poruku mogu shvatiti samo oni koji su ozbiljno čitali historiju i poznaju starogrčku umjetnost. Posebno mitove o grčkim bogovima i njihovu evoluciju do današnjih monoteističkih religija.
Uzalud pokušavaš da objasniš o čemu se zapravo radi. Neobrazovana masa je već izvukla svoje zaključke.
Program nikad jeftiniji. Ovo ni na Pinku ne bi prošlo, falila je samo Jovana Jeremić da upotpuni program. Gledam otvaranje olimpijade u Pekingu 2008 i ovo. Nebo i zemlja.
Libert
Sve tri religije imaju istog neprijatelja, dno dna citava ceremonija.
religije nikom ne donose dobro, dolazano je to kroz historijska događanja pa i danas imamo na milione primjera koji to potvrđuju
Ljigavo? A karikatura poslanika Muhammeda je umjetnost. Ateista sam al poštujem da je vjerniku nije svejedno kad mu se skrnavi vjera.
Kad gey populacija traže slobodu izbora, opredjeljenja..... odma problem, vaki su naki su. Kad se dirne u religiju i vjeru slobodom interpretacije, e onda belaj, ne smiješ bockati u vjerska UBJEĐENJA Dvostruki aršini.
Masoni satanizam cio ni zam na sceni a kapital im je dao sef mmf kojeg drzi sam vr ag
Pa evropa je naklonjena, proizvodi i promoviše ove(ai neda reći koje) , ne znam šta su im sada sporna njihova osnovna i ključna djelovanja
U sustini krscani ismijavaju svoje naslijedje sto je veoma pogresno. Sasvim je ocigledno da nove drustvene pojave i pokreti nemaju nove ideje predstavljanja vec na osnovu vrijedjanja tudjeg pokusavaju prikazati demokraticnost, sto je pogresno i tuzno.
Pitanje slobode sad postaje filozofsko pitanje jer dokle ide sloboda jednih a gdje pocinje sloboda drugih? ako ovi imaju slobodu da i smijavaju neciju vjeru, nemaju li ovi drugi slobodu vjerovanja i da ne budu i smijavani?
Slika Posljednja večera ustvari predstavlja znakove zodijaka i sunce.
O rodila majka tankoćutne dušice... Pa Olimpijske igre su antičkog porijekla, a ne kršćanskog, očito se radi o referencama na dionizijske svečanosti