Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim...
Odoh se preseliti u španiju. prava država.
Olla, Bravo za Espania
Pedro moj sta ces kad Izrael prizna Kataloninu,hices li onda biti tako pametan kao sto si danas?
Svaka cast Spanija,Norveska i Irska!!! Spletkarit ce cionisti jos,ali ste ih ogolili.Spale su maske.
Od sada idem na ljetovanje u Španiju.
Bravo!
Švedska je to Uradila prije 10 godina, al eto došao danac zapalio kuran i sad ih svi mrze.
aferim 👏🇵🇸🇪🇸🇧🇦
I dok bh političari NIŠTA ne piduzimaju da se poboljša život u BIH, da se razvije ekonomija, pokrene proizvodnja i osiguraju nova radna mjesta, nego sano dižu kredite i harče naše pare na bezvezne stvari, bh. građani praznih novčanika i stomaka budno prate čak i prdeže bjelosvjetskih likova. Sada im fini i oni koji šutiše na agresiju na BIH ii sa istoka i sa zapada. Šta reći!
Pokajacete se..
Vise za Palestinu radi Spanija Irska I norveska nego sve Muslimanske zemlje od Turske do Saudije
Viva Pedro! Viva España!
zatucani bosnjo turkofil dane provodi pljuvajuci na izrael a ne zna da su palestinci za vrijeme rata u BIH podrzavali Milosevica.. isto tako Bosnji kad Turcin prdne to mu zamirise kao majska ruza a Turci investiraju 100x vise u Srbiji nego u BiH.. ali objasni ti to prosjecnom bosnji, trebao bi Tom Cruise i nova episoda Mission Impossible.
Zatucani Ujkaastttiii kamenjar dane provodi navijajući za djecoubice samo zato što se muslimani ubijaju, isto tako taj kamenjar ne konta da njega čifutaner smatra većom životinjom čak i od muslimana, A pregnant non-Jew is no better than a pregnant ANIMAL." TALMUD: Coschen Hamischpat 405. , Jel te rodila životttinja mama ili si čifuttt? Ali de ti to objasni zatucanom kamenjaru
Stvarno ne razumijem zasto klix brise komentare. Zasto bismo mi u BiH podrzavali Palestinu kada su oni 1999. direktno podrzavali Milosevica - KOJI JE ZAJEDNO SA SPC ODGOVORAN ZA GENOCID U SREBRENICI. O cemu dalje da pricamo ???
U klixu sjede hamasovci!
Hrabar potez,svaka čast na priznavanju Palestine.ZAKOTRLJALO SE,SPORO...ALI SE KOTRLJA PAD CIONISTIČKOG IZRAELA!!!
dok ih svi priznaju nece od njih ostati nista, ovo nije nikakva korist palestincima vec se samo kupe politcki poeni