Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam Trumpa 8ebali vas ovi ratnici preko tuđih leđa ove demokrate
"Podrška demokratiji" ili u prevodu narodski "hajte vi u rat da mi gledamo sa strane i da profitiramo iz vašeg rata_
Nancy Pelosi divna i pametna zena
A ne znam šta se i ona zatrkala ići tamo, samo čačka mečku...
Neminovno je da će i ti kinezi rusi i slično skontati da nema više vjčnih vladara Putina, pingova , partija. Osam godina plafon bratko i ideš u penziju ili zatvor, ovisno od toga za za šta si se borio za vrijeme mandata.
Puno je ovdje rusko-srpskih botova plaćenih da izazivaju antiameričko rasploženje.
Tajvan je neovisna država, kao i Kosovo recimo.
Kao prvo Kina nikada ne bi izvrsila "invaziju" na Taiwan, jer prakticno nema potrebe, ali zato su Ameri napravili takvu smicalicu, da moraju. Huskaju Taiwan sa Kinom (koji su prakticno Kinezi), kao Ukrajinu sa Rusijom. Doslovno se svi mlave medjusobno... Isto kao I mi sto smo 1991 - 1995.
Vidim i ovdje će srpska botovska agentura raditi punom parom kad krene.
Amerika buraz moj. Nema sile do Amerike.
Radni naslov posjete "Pišaj po kinezima" .
Prekucali su sami sebe sta uradise u 2 dana.
Kome su Ameri pomogli? Gdje su pomagali tu vise nikada nije uspostavljen mir. Pogledajmo BiH. Posmatrali su 4 godine genocid nad Bosnjacima. Onda Milosevica nagradjuju sa pola BiH i proglasavaju ga covjekom mira. I danas, preko Smita prave treci entitet svojoj katolickoj braci HDZ-u. Mrznja prema Bosnjacima je tolika da ih zele svesti na politicku manjinu iako su Bosnjaci vecinski narod BiH.
ameri dosta vise,pa prestanite Ne red cineci po zemlji..
Nensi, ba, jadan ja ako si mi ti alternativa.
Znaci 23 miliona ljudi nece sa tobom a kinezi hoce na silu pa to je fasizam.
I ko je kriv ako sutra izbije rat i kina napadne tajvan? Kina jedino trazi da se SAD ne mijesa sa Tajvanom i Amerika namjerno provocira.