Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali hocete iznad Izraela...znaci ako si dovoljno jak onda mozes sta hoces...
Ispravka krivog navoda : SAD ne moze oboriti Ruske hipersonicne rakete. Ko ne vjeruje neka vidi kako su ih oborili u Izraelu.
Al zato bez pogovora obaraju iznad Izraela
putin je to I htio da nahuska hamas na rat koji sigurno gube da bi amerika I eu slali oruzje svojoj Bebici. destabilizacija istoka I otvorene ruke da radi sta hoce s ukrainom- 2 muhe 1 udarcem. a naravno arap I iranac se upecao vjerujuci da ce ih rusija podrzati a njih libo uho za muslimane
Sta ima analiticar. Nije jos ugrijalo pa brzo pod kamen.
Silom nikad niko ništa nije uspio osvojiti i zadržati.Kako ništa niste naucili iz lekcija u Afganistanu i Vijetnamu narod koji želi slobodu ne možete držati u ropstvu
nije eopstvo doslovno samo ovce u ogradjenom prostoru
treba samo pomoci svojoj bebi
Sve je to dogovoreno, sjetimo se preko noci objaviše rat u Ukraini a nestala korona, pa mediji sve se izvozi iz Ukraine pa sve poskupi. Rusija ce uzeti dio Ukraine ono što je zacrtano a ostali dio pripada tajkunima.
Šta ima novo u Ukraini , nešto nema informacija , ostavljeni su sada na milost Rusiji .
Sa Ukrajinom je gotovo,zato i nema novih informacija...Za koga sad navijati?
obarli bi da smijete
Smjeni bi da mogu.
Ha, eto ti ga sad Zelensky...