Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno ste vi isprovocirani nego ne smijete
Hezbolah raketira sjever Izraela i time rizikuje zivote Libanaca. Iran preko Libana izravnava racun sa Izraelom jer ne moze direktko jer se Irak nalazi izmedju. Sad kad Izrael uzvraca to je problem. U rat se ne treba ulaziti nespreman.
Šta mislite Bošnjaci da li bi bošnjakinja bila gradonacelnica Sarajeva da je jevreja u Sarajevu 400 hiljada, a Bošnjaka 400...da li bi sdp (ako bi ga u tom slučaju i bilo) uspio instalirati Bošnjakinju kao gradonacelnicu???
A kako je musliman gradonacelnik londona ?
A kako muslimani nigdje nisu počinili genocid nad kršćanima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije izrael nego amerika je kreator
Ustanite vise svi zajedno .
Mi smo racionalni i smireni čitaj manjak m***
Rat se ne može izbjeći tako što ga ignoriras , kao kiša kako se postavio ona ti svejedno pada po glavi. Iran pravi kardinalnu grešku jer njih čeka isto poslije izbora u SAD.
Iran je lažni neprijatelj države Izrael..On im pomaže tako što im daje kredibilitet jer Hezbollah i Hamas (Iranski ogranci) prvi počnu sa napadima a onda ovi razgule sve
Uvijek postoji strah da neka dalabu pokrene treci svjetski rat i dok smo zivi zivjet cemo u tom strahu jer to je jos od 50 godina proslog stoljeca stanje tako.Ali Izrael ne zele da prekinu rat u Gazi odnosno masakra i genocid i svako ko se suprostavi odmah ga proglase antiemistom.Sta uraditi i kako, samo Allah najbolje zna.
Pa nema ti druge
pa ajde ispali koju kukavico
tako. elika zemlja a kokosiji proizvodi ko u komarca. dajte malo se okurazite
Nasi zakoni, nacini, i mentalitet su odgovorni za stanje u zemlji. Ako bosnjaci ne evoluiraju u zakonima, ekonomiji i boljitku za svoj narod nece sutra biti jaki da se odbrane od moguceg ponovnog genocida od srbije. Evolviraj ili umri je poruka. Ako bosnjacki politicari nastave zivjeti od starih zakona i pravila i gledati samo svoje licne interese bosnjaci kao konsitutivni narod BiH ce nestati jer nisu evoluirali do tog poena da su ravni sa drugim silama regiona. i to je stvarnost.
Pismena redakcijo , promjenite dio naslova nesagledljive u nesagledive.
Tucnjava I'm je omiljena rijec.....Ne.lma vise pismenih novinara
Sponzor svih z l o c i n a Izraela je Amerika