Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek na kraju djavo dodje po svoje, pohlepa ucini svoje
Odavno je jasno ko se pita - farmaceutski lobiji. oni su nezasiti hoce jos da zarade ne birajuci nacin. Mislite da ih briga za zdravlje nase djece. To su privatne kompanije kojima je profit jedini cilj. Prije nekoliko godina je Fajzer kaznjen sa preko 2 milijarde dolara zbog falsifikovanja rezultata istrazivanja. istima treba sad da vjerujemo.
Sta vrijedi VAC kad opet fasuješ koronu. Na svu sreću pa je Omikron najblaza gripa do sada. Još malo pa će oslabiti skroz. Korona je isto ko Dodik: na početku laje ko pas, na kraju podvije rep.
A ni ova nije odobrena
U Švedskoj prije 15 dana POVUKLI preporuku za spajkovanje djece! Ogradili se da je manja korist od rizika po zdravlje djece..
Nijemci jednostavno certifikate o prebolovanom virusu, sa 6 skratili na 3 mjeseca... Jednostavno tako, političkom odlukom. Sto jedan doktor u emisiji reče, očekuje se sad da skrate trudnoću sa 9 na 6 mjeseci... Nigdje veze... Cilj je iz nekog razloga sve vakcinisati... Zašto... Znat će se kroz 25-30 godina.
Koliko doza?
E ovo je terorizam. Uskoro ocekujem da ce traziti dozvole da vakcinisu i nerodjenu djecu u majcinom stomaku.
Cuj traze odobrenje a vec spremno sve za rokanje a koji god idiot od roditelja pristane na ovo eksperimentalno sranje da bebi od 6 mjeseci udari ne jednu nego 3 a mozda i 4 doze taj je za strjeljanje a skup je metak za take idiote
Djeca imaju dodir sa koronom kao i odrasli već dvije godine. Nikad teže ne oboljevaju što znači da će steći prirodni imunitet. Ne kontam kako ovo neko može prihvatiti.
Za top komentar. Na nasilje se odgovara nasiljem i kontra psihologijom. Davno su prosle Gandijevske metode. I Mengelea je zaustavilo nasilje. A ovi su puno gori od Mengelea.
Toliko su ljudima isprali da čak i ovako jezivu informaciju prihvataju kao normalnu.Tačno rade na smanjenju populacije.
ma samo uvedite zabranu da ne mogu u vrtic bez vakcine i problem rijesen...bas nas siluju sa vakcinama
Mars! Mene ste prevarili, više nećete. Gamad jedna
Genocid prema djeci .Nisu djeca pokusni kunici.
Sad kazimo da nema korupcije i kod ovakvi nezasiceni idijota. Potplatis politicare i odobrenje pada , malu sicu das za medij a sto su djeca u pitanju truhlog kapitalistu to neinteresuje jer dobro zna da njegovo djete ili unuce nece je primiti.