Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ćemo doći na red sa ili bez vakcine. Neko prije neko kasnije.Nema pravila.
da mu dragi Allah ukabuli
https://epoha.com.hr/2024/01/07/vrhunski-istrazitelj-zrakoplovnih-nesreca-upozorava-da-cijepljeni-piloti-ugrozavaju-putnike/
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/piloti-cijepljeni-protiv-covid-19-dozivjeli-su-srcani-zastoj-ali-mediji-sute-kako-bi-izbjegli-stvaranje-neodlucnosti-oko-uzimanja-cjepiva.html
vakcina?
umiralo se i bez vakcina
kakve vakcine sta pricate gluposti? pa primio sam ih 20 dosad i sta sad? dosada bi svi pomrli od kovid vakcine da je to tako lako. samo glupani vjeruju u tu pricu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne pratim izbore pa se vele i ne sekiram
tuzno...ne biramo trenutak i mjesto. ovo je vjerovatno bila tromboembolija
@zilog oko moje, te karbonske konstukcije , prave i antene, koje utiču i na druge, jer je magnetno polje mnogo jače na velikoj visini, nego na nadmorskoj visini.
@zilog oko moje. carbon nano čestice koje su dio mrne vakcine su u tijelu. kada pilot leti na 40.000 feet , te čestice se privlače jače nego na zemlji, i izazivaju, ugrušak. više i jače nego na 0 m nadmorske visine. to je dokazano.
sinu lebron jamesa, sa 17 godina, stalo srce na terenu nakon vacccyynee. Sta je ovdje cudno ?
od vakcinacije 2020 , piloti umy RU
piloti umiru zbog carbon nano čestica iz emer eN aaaah vahccy nene , koje pravu ugru šak , na visini , gdje je magnetno polje jače. Nema na čemu.
Vidimo da si strucan, pa nam malo opsirnije objasni to magnetno polje i kako je slabije na visini? Ili si, ipak, preskocio taj cas u skoli, pa sada mislis da mozes nadoknaditi, prepricavajuci nam, ono sto si negdje procitao?
Ovo ko u onom filmu Goli pistolj
a vas dvojica ste tenikre
baš je Pehlivan