Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da izadjete, dosadni ste vise. Al necete vi izaci dok ne zakuhate corbu u EU. Inace ste majstori u tome.
Šta bi od imperije u kojoj nikad sunce ne zalazi!? Postade privjesak bivših prekoatlantskih kolonija!
Povedi kolo Borise.....
Sad će vam Trump kožu odrati.
Svakako im je i bolje bez EU, jaka je to država!
@marlboro7mg jel' jaka tek ce se vidjeti kad izadju....
Merkelova je bila legenda. Bez nje ce Evropa opet postati selendra u kojoj ce svak svakog vrebati iza coska! Mracna vremena dolaze.
@Covjek110 nazalost
Pa ne ULAZI se u EU i NE IZLAZI se iz EU bez velikog INTERESA ! Svi razlazi imaju i FINANCIJSKU stranu !!! Nek EU transparentno objavi koliko je V. Britanija uložila novaca u EU tokom članstva, a koliko je POVUKLA iz EU fondova !!! Pa da vidimo KO JE KOGA POVALIO !!!
Ovi britanci su postali ista verzija nas, vjeruju u prazna obećavanja kao i mi
Britanci si najstarija europska demokratija.. prolivat ćemo krv zbog njihovg izlazka iz EU.. realno bez Britanije EU nema nikakvu buducnost.. u biti je EU nesto ohlapnija ex Yu.. u skorijoj buducnosti EU raspada na 3 dijela.. 1. Grupa država oko njemacke..2. mediteranske države (italiak,Fran,grcka, Španija) države tipa lakocemo 3. Treća grupa si istocno europska države koje ce biti neka vrsta americkih satelita.. Na kratko.. a nama nema pomoći posto smo slijepo crijevo europe
To Boki...