Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost ovo je prava slika kako ce se rat zavrsiti, ovako ce se svjedski lideri rukovati a majke ubijenih sinova ce oplakivati....ja licno nikad svoje dijete nebi poslao u rat!
A šta ćemo za legitimno predstavljanje? Pitam za zabrinutog druga...
Biče robova što rade za črvenu
Ovo sigurno neki ruski PINK , tj. "Poltroni TV" bolje bi im odgovaralo, paše im bolje uz karakter 😂😂😂
NATO bi trebao razvaliti Bjelorusuju radi potpore Rusiji i otvoreno reći da je to radi napada na suverenu državu, ako već ne žele u ovom momentu napasti Ruske snage. Naravno sa vojnicima bez obilježja.
kakve su ovo uniforme. ovo dukse neke s pijace
Slava Ukrajini...navijam za Ukrajinu isključivo radi toga jer se brane.
Ukrajinci ubise ruskog generala, a klix jos ne zna.
Dogovorite mir, spasite živote djece!!!
pomirite se i svak svojoj kući tj. domovini
NA HAJR I NA DOBRO AKO BOG DA INSALLAAAH SVIMAAA ...
Recite ruskoj delegaciji da nema mira dok se u Rusiji ne održe slobodni izbori sa kontrolom brojanja glasova.
Ajde budite ljudi pokupite mrtve i razmjenite zarobljene. Dogovorite da se bolnice nisu meta... Malo humanosti... Recite Rusima da nije u redu koristiti mobilni krematorij za poginule vojnike. Ruske majke i očevi isto žele vidjeti svoje dijete posljednji put... Purin je napravio sistem koji nikome ne odgoavara, a došao je na vlast prevarom naroda.
Rukuju se sa agresorom????
Pa neće u gaćama dolazit :)
Kradu im na vremenu, a do tad osvajaju. I drugo, nema se tu šta razgovarati, osim humanitarnog koridora. Rat se nastavlja.
Puu dokle ide ovaj svijet , tesko Bogu s nama kakvi smo !