Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz Boziju pomoc i preostala cetiri djecaka da budu uskoro sa svojim porodicama !
Ko zna kakva je to sekta kad su išli u pećine da se mole bogovima tame .
Svaka cast Treneru. Odrzati djeci moral 9 dana u mrklom mraku bez hrane, osim par sendvica koje su sebi napravili za izleta. Trener nije otiso tako daleko jer je htio vec je morao zbog vode koja je nadirala u pecinu
Trener ostaje da crta murale po svodu pecine
Taktiku 4-4-1
Taktiku 4-4-1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast roditeljima koji su odgojili ovu djecu. Pristati da ostaneš u pećini da bi tvoje drugove prije izvukli je ništa manje do herojski čin.
....roditelji uopšte ne znaju koja su djeca izvučena i ovi što su izvučeni izolirani su od roditelja baš zbog te situacije da se sačuva privatnost svih roditelja.
@novibosman345 kakve to ima veze s ovim što sam ja napisao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DA UZ BOZJU POMOĆ NAPOKON DANAS IZVEDU I OVE OSTALE PA DA SE ZAVRŠI OVA AGONIJA I HOROR.SVU SREĆU I DJECI I SPASIOCIMA.MOZETE VI TO
@MalobrojniTuzlak. A uz čiju pomoc su zavrsili u pecini? Da su cekali da ih bog spasi, nasli bi im kosture za jedno 50god.
@Rasap ludosti Druže, nemoj tako... Tvojim komentarom se nalaze uvrijeđeni ljudi koji vjeruju u postojanje Boga. Poštujem svačije mišljenje, ako ti kojim slučajem ne vjeruješ, to je tvoja stvar i imaš potpuno pravo da upravljaš svojim životom kako ti želiš. Ali nemaš pravo da na krajnje provokativan način to ispoljavaš i vrijeđaš ljude koji drugačije misle. Svako dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sretno!!!
Neka im je Allah na pomoci.Samo sabura i da Allah nagradi porodice pvih spasioca.
Ne bi im bilo spasa da ti spasioci nisu super obuceni za koje trebaju godine i godine vjezbanja. E sad pitanje je da li bi isao protiv svojih zakona fizike. Zasto bi kad je u Japanu ovih dana poubijao 100 ljudi
@EnoGaZicara. Mozda je zensko pa ima PMS? Da to nije razlog tolikih mrtvih u Japanu? Na Tajlandu skobtali, pa pozurili da spase djecu dok se bozica ne dosjeti.
Sretno Da sve prodje bez incidenata.. da svi budu dobro i djecica i spasioci....