Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj normalno.
Izrael uveo strože mjere https://www.index.hr/vijesti/clanak/izrael-uveo-stroze-mjere/2295911.aspx
A taj brendirani Fajze vidimo ucinkovitost, a gle EU nasla manu iz politicke osvete britaniji oxfordskoj Astri , a britanija ukinula sve mjere i normalno dize ekonomju dok se u fr i nj svadjaju. Hvala EU sto je prepala svoje drzave pa nam donirase Astru kao "sirotinjsku" vakcinu. Glupani iz eu, englezi su pogan ali glupi nisu!
cuj sad ima i beta corona virus?
na sta je ljudska civilizacija pala
super
Boris pravi čuda , 👍
E neka bas mi je drago, bas sam konto s ahmom iz pariza u london na po jednu viljamovku a mozda i kakvu orahovacu cuo sam da john to pravo pece tamo kod big bena
Tzv. bigbenovaca