Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poginuo braneći zapadnu LGBT ideologiju da bi na Eurosongu mogao pobjediti binarni Nemo koji ne zna jel muško ili žensko. Zato je ovaj Ukrajinac dao svoj zivot, a ne za "svoje nebo"
braneci svoju zemlju od ruskog agresora koji je dosao u njegovu zemlju sa vojskom
Nisam ja iz Srbije nego iz Bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko je mlad bio, a toliko učen, slava mu...
On je bar branio. Koliko sad nasih patriota ima po evropi. Puna usta Bosne a kad je trebalo braniti uhvatili se magle.
Bas mi je zao jednog ubice koji hinjski baca bombe po civilima..ne znam kako cu zaspati
I mnogi Jugoslovenski, Irački, Libijski i Sirijski piloti su izgubili svoje živote braneći svoje nebo i narod od NATO agresora.
tacno osim za jugoslabiju jer ona nije postojala tada, a ti su isli i napadali okolo goloruk narod
Bog nam dao planetu i šansu da živimo na njoj a mi je svojatamo i gledamo kako nas dijele po granicama i bratski se ubijamo pa onda slavimo iste koji nas ubijaju ili budu ubijeni u toj zadaći podjela ...Tuga za vidjeti i čitati...
Autore hebo ti svaki UKR usta, i onda amerikanac i izraelac, a kao slag nantortu rus da ti svr** u usta. 🥰
Radio je svoj posao i slušao naređenja, a neka istorija kaže da li je za pravu stvar. Do tada, na miru ga ostaviti...
Je li istoriju pisu pobjednici ili istinoljubivi?
Pa prava stvar bi bila da su izbjegli sukob s Rusijom u koji ih Zapad gura dugo vremena. Gruzini dobili po glavi i sada su oprezni i mudri. Šta god mislio, ko god se zaj.. s Rusima, taj je najeb... Rusi rješavaju sada istorjisko pitanje Ukrajine, tu nema spasa bez dogovora s njima.
HEROJU SLAVA!
R-37M mu došla glave.
Volio je svoje nebo, pa je poginuo za Ameriku i EU. Hoće li mu u Briselu podići spomenik, ili u Washingtonu? Naravno da neće. Za njih je on bio samo potrošno topovsko meso.