Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro.Jesu li ruski botovi dobili instrukcije ili se jos uvijek ceka na instrukcije za spinovanje o zimi i smrzavanju itd
Rekao NATO štab Ukrajincima da zaustave ofanzivu i oni im odgovorili da neće napraviti grešku kako je to uradila bosanska Armija.
Nisu osvojili,nego oslobodili,svoja se teritorija ne osvaja,nego oslobađa.
Mislite OSLOBODILI
Došlo vrijeme da se agresori kući vrate... Tko u kesi, tko na nogama, bitno je da putuju ...
Sve mirise na kad tad Oluja i paradrzavna tvorevina rsk 4. kolovoza Sveti Rok... 5. kolovoza Knin, Vrlika, Kijevo, Drniš, Žitnić, Benkovac, Gračac, Lovinac, Ljubovo, Saborsko, Plaški, Hrvatska Dubica... 6. kolovoza Petrinja, Slunj, Kostajnica, Plitvička jezera, Korenica, Obrovac, Glina... 7. kolovoza Turanj, Tušilović, Vojnić, Topusko, Gornji i Donji Lapac...
Svjedoci smo nastajanja jedne od buducih najjacih vojnih sila - Ukrajine. Svi oni koji su bili na pogresnoj strani trebaju snositi posljedice. Zbogom EU.
Netreba stati na granici ukraine,ici do Moskve,cak pronaci nuklearne glave i prebaciti ih u Ukrainu
Svi će se osloboditi gamadi samo nama ne dadoše.... Dali su nam Dayton u nasljedstvo .... RBiH
Ukri zauzeli 3 sela prvi put od pocetka rata haahahahhahahahhah
Ukrajinci u Harkiv-Donbas za 3 dana vratili sve ono sto su Rusi osvajali 2 mjeseca
SLAVA UKRAINI
Zelenski je zaista zelen ako ne vidi da je na dijelu strategija potkovice, i da će mu troupe uskoro biti opkoljene i u klinču!!! Halo stratezi!!!
Hahaha potkovica je tebi u glavi debilu
SLAVA UKRAINI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu osvojili debilu...oslobodili
Navijate i jedni i drugi kao da je utamica. Poremećen svijet
Gdje je onaj Rus sto se fali da napreduju
Odlično, radujem se, znači od sutra možemo očekivati smanjenje cijena goriva, plina, hljeba, mesa, itd..?? 😃
Totalno rasulo agresora. Nisu imali druge linije. Ako su je i imali nije bila dobro utvrđena. Ali nema tu više, bježanija je. Za oligarhe se nikome ne gine
Mislim da su OSLOBODILI, jer je to njihovo. Rusi su OSVOJILI jer je tuđe.
Oni snimci ako su tačni a ja vjerujem da jesu ovo je gotovo. Vojsku u rasulu gdje vojnici imaju jedinu misiju a to je da se vrate kući niko više ne može zaustaviti. I moral je zarazan ko epidemija, širi se nevjerovatnom brzinom.