Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je oni cionistima salju jos oruzja i te brodove treba gadjati nego sta
Istina je dosla a laz je nestala. Kako je Allah razotrkrio izraelske, americke, saudijske lazi i propagande protiv Huta. Sest godina su ih uz blagoslov Amerike bombardovali Saudijci i Emiracani i predstavljali svijetu kao neku opasnost. A sad Huti stali rame uz rame sa Palestincima i pokupili simpatije cijelog svijeta. Divni Jemenci! Kako su propale sektaske lazi...i usutarili se raznorazni propovjednici.
Nek zaustave ludjaka u izraelu I mirna plovidba. Mamicu im njihovu, stradanje civila im nista ne znaci, al slobodna trgovina pod svaku cjenu.
dzaba to kad su svi pod izraelskom komandom i moraju učestvovati u napadima na jemen i bilo gdje zatreba
morate se malo bolje informisati ameri nisu sigurni koje oruzje posjeduje Jemen a skup je ovo rat za amere dron od 2000$ ameri ga obaraju raketom od 1,1 milion $ i ko je na gubitku
Katar je zaustavio tankere sto bi.moglo znaciti da je stanje papreno.
Mali Huti, velikog srca, a bogami i damu.
Samo cionističke brodove,zlotvora djecoubica.
Uglavnom, procjena je da su im Ameri dosad unistili 25% naoruzanja. Stvarno su sila ti Huti
Allahu Akbar
Posteno. Samo gađajte cifute
Ozgleda gadjali ga petardom
Sto ga nisu procepili jos jednom, odmah bi mu zapjevala Celine Dion🤣🤣🤣🤣
Jos jednom da su ga spicili, ende🤣🤣🤣
A kru ti jesu ga opravili🤣🤣🤣, kaze spreman za plovidbu, o cemu ti klike, imaju snimci na telegram, pogledajte.
Huti samo ih rešetajte treba Amerima neko ocitati lekciju.
eto Huti ce im bas ocitati tu lekciju 😂😂😂
Najveca bi mi bila zelja kad bi ameri cjelu bivsu jugu sravnili sa zemljom, da je juga na blitskom istoku tu bi bilo klanja stoljecima. Vecih divljaka koruptirane bagre s smradova na planeti nema.